Ce spun Trainerii
despre experiența la Lourdes Studio

 • Povestea mea profesională cu Lourdes Studio a început acum 7 ani, ca și model  care avea nevoie de sprijin. Eram în domeniu deja de 2 ani, dar experiența mea până în momentul acela nu a fost mai mult decât a unui model uitat într-o cameră...ulterior, din postura de trainer aveam sa aflu că aceasta este o situație des întâlnită în rândul modelelor. La momentul respectiv, habar nu aveam în "casa" cui am fost primită cu brațele deschise. Pentru că fix așa m-am simțit: mi s-a oferit sprijin, atenție, dăruire, implicare și tot suportul necesar ca eu să avansez, sa mă dezvolt, să cresc. Nu a fost o călătorie ușoară, dar mereu a fost cineva alături de mine care să mă susțină în a găsi cele mai bune soluții indiferent de situație. După experiența de câțiva ani ca și model, am devenit trainer Lourdes Studio și atunci am conștientizat și mai mult munca și implicarea din spatele unui model de succes. Încerc și eu la rândul meu (și spun eu că reușesc), să ofer modelor același  sentiment de implicare și de "acasă"  pe care pe mine m-a făcut să rămân în această echipă. Îmi doresc ca modelele noastre să găsească în mine mai mult decat un trainer, să fiu o prietenă cu care simt că au libertatea să-și împărtășească gândurile. Cea mai mare satisfacție ca și trainer o simt atunci când văd că modelele pe care le ajut reușesc să își atingă obiectivele; mă bucură să știu că și eu am participat la dezvoltarea lor, pe plan profesional și nu numai. Sunt parte din Lourdes Studio și Lourdes Studio este parte din mine! :)
  Bianca
  trainer
 • Am intrat în familia Lourdes ca make-up artist, neștiind foarte multe despre acest domeniu, iar atmosfera și pasiunea pe care le-am găsit aici m-au convins că vreau și eu să fiu model. Ulterior am ajuns trainer al modelelor de top și sunt foarte mândră de ceea ce fac. Lourdes Studio este a doua mea casă, locul unde mă întorc mereu cu drag și unde sunt primită cu brațele deschise. Calea spre succes nu este întotdeauna ușoară, însă cu perseverență și implicare acesta este garantat, iar la Lourdes Studio despre asta e vorba. Conceptul Lourdes este motivul pentru care nu aș profesa niciodată, în acest domeniu, în altă parte decât aici, acasă!
  Ioana
  trainer
 • Sunt Cristina și fac parte din echipa Lourdes Studio din 2017. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu în spatele reflectoarelor și să iau parte la crearea imaginii unei femei, încă de pe vremea de când profesam ca make-up artist. În cadrul Lourdes Studio am găsit, însă, comunitatea în care am putut face acest lucru la un nivel mult mai ridicat, având oportunitatea de a susține pas cu pas femeile ce își doresc o carieră în acest domeniu. Spun oportunitate pentru că este cu adevarat special să fii alături de un model, fie el începător sau nu, cu care să îți împărtășești cunoștințele deoarece cred cu tărie în "girl power", în femeile care se susțin reciproc și ajung împreună la excelență și independență financiară.
  Cristina
  trainer

Am creat Lourdes Studio
având la bază experiența mea
ca Model premiat internațional


Sunt Lourdes și am clădit succesul de pe ambele părți “ale baricadei”: ca model ce a reușit performanța unui câștig de $71529 într-o singură lună, și ca Owner de studio ce a dezvoltat o strategie de business care anual înregistrează peste 50 de apariții în topul modelelor de videochat cu cele mai mari încasări de pe platforma internațională Jasmin.


Am început să lucrez ca model videochat independent încă din anul 2007 în Germania, unde am trăit o perioadă lungă de 25 de ani. In anul 2012 am decis să mă reîntorc în Romania pentru a deschide un studio de videochat. A fost un pas curajos pentru mine, dar mă simțeam motivată de femei din jurul meu care doreau să devină independente financiar.


Un alt motiv la fel de important pentru care am luat decizie de a deschide un studio videochat a fost faptul că pe tot parcursul carierei de model videochat m-am simțit de cele mai multe ori singură în activitatea pe care o întreprindeam zi de zi. Acest sentiment îl au cu siguranță, multe modele videochat independente. Mi-am dorit să am posibilitatea de a împărtăși din experiența mea în domeniul videochat cu alte modele, să am prietene ce activează în același domeniu, să lucrăm împreună într-un studio videochat și să avem aceleași interese. Cred că puterea vine din “împreună”!


Am lansat studioul de videochat cu două modele care nu au mai lucrat în domeniul videochat, așa că am fost nevoită să-mi întrerup activitatea de model videochat pentru a le ghida, pas cu pas, pe drumul spre succes. Mi-am dat seama de-a lungul timpului cât de important este training-ul într-un studio videochat, care trebuie oferit nu numai modelelor începătoare, dar și celor cu o oarecare vechime și care, din pacate, nu au avut oportunitatea unui training performant. Am descoperit că mi se potrivește și îmi place să fiu trainer; mi-am dezvoltat abilitatea de a forma un model videochat de succes fără a influența personalitatea acestuia prea mult.

Am știut încă de pe atunci că mă voi concentra pe calitate și nu pe cantitate, fapt pentru care am petrecut multe luni cu modelele care s-au alăturat echipei noastre, oferindu-le toate cunoștințele și “trucurile” proprii acumulate de-a lungul timpului pentru a deveni un model videochat de top.

In ultimii 8 ani am reușit să clădim mai mult decât o echipă - o familie de invidiat. In acest timp m-am reîntors de câteva ori la activitatea de model videochat, fapt care mi-a dat și mai multă siguranță în deciziile pe care aveam să le iau pe parcursul training-ului.


Cel mai frumos moment din cariera de mea de model a fost în 2014, când am reușit performanța de a câștiga fabuloasa sumă de $ 71 529 dupa 380 de ore lucrate într-o singură lună, 320 dintre acestea petrecându-le în sesiuni private de videochat.


Cu mândrie admit faptul că cel puțin jumătate din modelele noastre videochat au avut realizari uimitoare, ajungând la peste 50 de apariții în topul modelelor de videochat cu cele mai mari încasări de pe platforma Jasmin. De fapt, oriunde se află una dintre fermecătoarele #lourdesmodels apare și succesul. Am obținut multe locuri în topurile platformei Streamate & CamContacts și nu în ultimul rând cele mai noi și semnificative câștiguri pe platformele freemium BongaCams și Stripchat. Te invit și pe tine să descoperi câștigurile modelelor noastre și performanța pe care o poți face și tu, din poziția de model.

Le mulțumesc tuturor modelelor care mi s-au alaturat pe parcursul acestor ani și care au reușit să înțeleagă și să aplice conceptul Lourdes Studio videochat. Acest domeniu pare unul relativ ușor din exterior, dar rezultatele de excepție apar întotdeauna în urma dedicației, devotamentului și a perseverenței în munca depusă. Felicitări fetelor!!!

Dacă femeia independentă din tine aspiră către succes și îți dorești să faci parte din echipa Lourdes Studio, te aștept cu mare drag să ne cunoaștem în cadrul unui interviu. Povestea mea de succes poate deveni parte din evoluția ta profesională. Îți mulțumesc pentru răbdarea de a citi toate aceste rânduri până la capăt ;)


Lourdes

16 ani experiență

 


Co-Founder & Co-Owner
Head Trainer
Model


Bianca

10 ani experiență

 


Manager
Trainer


Cristina

6 ani experiență

 


Manager
Trainer


Cătălina

1 an experiență

 


Trainer


Alex

16 ani experiență

 


Co-Founder & Co-Owner
Fotograf
Web Designer
Suport tehnic


Larisa

4 ani experiență

 


Make-up Artist


Crista

4 ani experiență


Make-up Artist

Ce spun Modelele
despre experiența la Lourdes Studio

 • Mi-am început activitatea ca model video chat în cadrul Lourdes Studio acum 8 ani, într-o perioadă destul de grea a vieții mele, dar cu ajutorul și susținerea echipei Lourdes Studio am trecut cu ușurință peste acele încercări. Deși la început nu știam la ce să mă aștept și oare ce o să-mi rezerve viitorul, Lourdes a avut grijă să mă îndrume pe tot parcursul anilor și să îmi fie o adevărată prietenă. M-a învățat cum să folosesc în favoarea mea, emoțiile și teama pe care le aveam. M-a sprijinit și m-a asigurat că o să reușesc în tot ceea ce îmi propun. Mă bucur nespus ca m-am alăturat echipei și totodată, cel mai mult mă bucur să evoluez în viață prin minunatele experiențe trăite! Pot să recunosc că mi-a fost greu la început, având în vedere vârsta pe care o aveam și faptul că era un domeniu nou, însă am fost ajutată la fiecare pas, iar acele emoții și experiențe m-au făcut să devin femeia puternică ce sunt acum. Pe lângă sumele foarte mari de bani pe care le câștig lunar, am avut ocazia să vizitez atâtea locuri minunate și pline de viață datorită concursurilor care s-au organizat în cadrul studioului și pe care le-am câștigat, shooting-uri în locații impresionante, ceea ce nu aș fi crezut ca este posibil să trăiesc. Am câștigat premii ce mi-au adus experiențe minunate și sunt recunoscătoare că Lourdes a crezut în mine mereu. Spun cu încredere și multă iubire că Lourdes te ajută să îți împlinești orice vis și să evoluezi ca persoană, în orice prag al vieții tale te-ai afla. Indiferent de situație, Lourdes și colegele mele te vor susține neîncetat și vor fi acolo pentru tine când ai nevoie! Sunt mândră de femeia care am ajuns și că am un caracter mai puternic decât oricând!
  MissyJolie
  model
 • Sunt Evie și sunt model Lourdes de 2 ani, dar am început ca make-up artist. Văzând cu cât profesionalism este implicată întreaga echipă în evoluția modelelor m-am decis că îmi doresc și eu să fiu model, sub îndrumarea unei femei deosebite care a fost model de succes în trecut - Lourdes. Acum sunt într-un proces, o evoluție superbă atât ca femeie, cât și din punct de vedere financiar, fiind independentă la doar 21 de ani. Fără ei nu aș fi reușit și m-aș fi blocat în stereotipurile societății, oprindu-mă din a visa și stagnând. De aceea le mulțumesc pentru toată susținerea, răbdarea și profesionalismul.
  Evie
  model
 • Pentru mine, Lourdes Studio este mai mult decât un studio de videochat. Din momentul în care ai pășit pentru prima dată în studio îți dai seama de profesionalismul și de grija acordată detaliilor, de către toți membrii echipei. M-am simțit confortabilă și protejată, ghidată la fiecare pas - ca de un părinte care îți dorește doar binele. Acesta a fost sentimentul pe care mi l-a dat Bianca, trainerul meu. Sunt recunoscătoare că am întâlnit oamenii potriviți care m-au modelat ca model de succes, dar și ca femeie. Am fost conștientă că trebuie să-mi rafinez și să-mi înțeleg feminitatea, în primul rând, ca mai apoi să devin un model de succes. Lourdes a avut grijă de toate aspectele formării mele și nu o să-i pot mulțumi îndeajuns pentru asta!
  Nathaniela
  model
 • Sunt VivienneRuth și sunt mândră că fac parte din cadrul Lourdes studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost motivată și inspirată de modele de top. Mi-am propus să ajung printre ele, să le cunosc, să împărtășesc experiențe, idei și reușite, dar mai ales să fiu susținută și sprijinită. Aceste experiențe m-au împins să îmi doresc tot mai mult, sa îmi depășesc limitele și să trec peste prejudecăți. De asemenea, în această comunitate am înțeles că cel mai important lucru în definirea unui model de succes este implicarea mea și suportul oferit de o echipă serioasă. Am creat legături puternice cu celelalte modele, am primit sfaturi și îndrumări de la cei mai buni traineri și am fost ghidată de însăși Lourdes, un lider și o femeie extraordinară.
  VivienneRuth
  model
 • Sunt Elenya și fac parte din echipa Lourdes de aproape 5 ani, din care ultimii 3 i-am petrecut ca și model Lourdes Academy. Decizia de a alege acest job a venit într-un moment al vieții mele în care îmi doream să mă realizez financiar și nu numai. Uitându-mă înapoi la cum a fost viața mea înainte de a lua această decizie, pot spune cu sinceritate că nu m-am gândit vreodată că voi ajunge model de videochat, însă nu regret niciun moment că am ales această carieră. Lourdes Studio a fost prima și așa cum am mai spus, singura mea alegere, cât timp voi activa în acest domeniu. Lourdes Studio nu este doar un studio oarecare de videochat, Lourdes Studio înseamnă “acasă”, “familie", înseamnă "echipă" - o echipă ce m-a susținut din toate punctele de vedere, atât cât am fost în studio, dar și de când sunt model al Academiei Lourdes.
  Lourdes Studio este o echipă formată din oameni minunați, serioși, axați pe performanță și depăsirea propriilor limite. A fii model de videochat implică multă muncă, ore nedormite, seriozitate și dedicație, însă atunci când ai lângă tine oameni ce te susțin toate aceste eforturi se transformă în împliniri. In toți acești ani am câștigat pe multe planuri: am devenit independentă financiar ceea ce este cel mia bun lucru, m-am descoperit pe mine ca femeie și nu am niciun regret ca am ales acest drum înafara faptului că nu am ales să fac asta mai devreme ?.  Videochatul nu înseamnă nuditate și sex, videochatul nu este "porn" și doar atat, videochatul înseamnă în primul rând inteligență. Lourdes este studioul pe care l-aș recomanda celei ma dragi prietene, din toată inima, pentru că știu că este drumul către performanță.
  Elenya
  model
 • Sunt Natalie și de 4 ani fac parte din echipa selectă de camgirls în cadrul studioului Lourdes. Și acum îmi amintesc de ziua în care am sunat pentru un interviu; eram hotărâtă să fac performanță în acest job și știam că am nevoie de o echipă de oameni profesioniști și pasionați pentru a-mi atinge țelurile...
  Natalie
  model
 • Mi-am început activitatea de model videochat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, în care m-am confruntat cu probleme personale de neimaginat. Nu mi-am închipuit niciodată că la vârsta de 31 de ani viața și cariera mea pot lua o întorsătură de acest gen, fapt pentru care mă simt extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Lourdes mi-a schimbat viața.
  DaemonGoddess
  model
 • Sunt Elecktra și mi-am început activitatea ca model online în cadrul Lourdes Studio de când aveam vârsta de 23 ani. Imi amintesc cu mare drag și emoție clipele petrecute împreună, încă de la începuturi, atunci când Lourdes împreună cu mine am deschis pentru prima oară ușile studioului din București.
  Am avut de nenumarate ori satisfacția de a ne clasa în topul clasamentelor internaționale, am trăit experiențe de care am fost foarte mândre și pe care le-am sărbătorit cu mare drag.
  Cu drag, implicare și muncă, îți poți îndeplini orice vis pe care îl ai, trebuie doar să îți dorești acest lucru și să fii perseverentă. Iar Lourdes mereu a avut acest dar de a face să pară totul mai ușor și să vezi cu ochii tăi că visele pot deveni realitate!
  Elecktra
  model

Vrei să fii Model Lourdes?


DESCOPERĂ AVANTAJELE

Descoperă
Lourdes Studio
București


Alege mereu calitatea în detrimentul cantității, de aceea studiourile de videochat Lourdes sunt amenajate în locații de lux. Cel din București este dispus pe 4 etaje, într-o vilă cochetă, cu farmec istoric.


Studioul dispune de spații comune de recepție și de relaxare, zone amenajate pentru make-up, birouri pentru departamentul de training și media, spațiu amenajat pentru meeting-uri, zonă de relaxare și de luat masa, spațiu pentru fumat, toalete individuale și dușuri. Modelele Lourdes sunt răsfățate cu cele mai bune condiții de lucru, cu bonusuri și surprize.


VEZI ȘI LOURDES STUDIO TIMIȘOARA
 
 
 

București

str. Barbu Văcărescu, nr. 51

Bdul Pipera 1z, Voluntari

+4 0746 499 161

Scrie-ne pe WhatsApp

office@lourdes-studio.ro

we are Social!

Twitter

Twitter