Excelența începe cu cea mai bună pregătire"Ne bucurăm să îi avem în noul studio din Ștefan cel Mare pe reprezentanții site-ului @streamateofficial @streamateeurope. Modelele noastre au avut sansa de a afla direct de la sursa informatiile dorite. Experiența a fost un deliciu - și la propriu, și la figurat“ 😋🥂
#lourdesmodels

 
 

Traininguri specializate, direct de la partenerii noștrii, site-uri internaționale de top


 

Am fost întrebați de multe ori cum câștigă sume atât de mari Modelele Lourdes? 💎
Un secret este pregătirea continuă pe care le-o oferim, atât prin trainerii noștri, cât și prin vizitele periodice pe care le avem din partea site-urilor de top cu care colaborăm.
Azi i-am avut în noul studio din Ștefan cel Mare pe reprezentanții site-ului @livejasmin ✨
Când informațiile se primesc direct de la cei mai buni, performanța nu întârzie să apară! #lourdesmodels & #livejasmin

 
 

Viața unui #lourdesmodel


 

Munte, mare, când e soare sau chiar și în zilele ploioase ;) reușim să ne susținem reciproc și să ne bucurăm de ieșirile organizate în echipă sau de ședințele foto cu personalitate. La Lourdes Studio legăm prietenii, uneori de-o viață, iar a fi Model în echipa noastră înseamnă mult mai mult decât a câștiga foarte mulți bani la un job… înseamnă o experiență de viață.

 
 
 
 

Pentru noi, nominalizarile la evenimente sunt ca la decernarea premiilor Oscar. Chiar așa entuziasmați ne simțim de fiecare dată. Și am câștigat 3 premii în 2021 :)


LiveCamAwards - 2021


 
 
 

Lalexpo Awards - 2019


 
 
 

LiveCamAwards - 2019


 
 
 

LiveCamAwards - 2018


 
 
 

LiveCamAwards - 2017