All we need is Love, but a little Glam doesn’t hurt ;)


 

 

Strălucire, încredere în sine și punerea în evidență a personalității fiecărui model = sunt ingredientele ședințelor video marca Lourdes! Valentine’s a fost prilejul ideal să strălucim din nou, în ținute incredibile, machiaj cu personalitate și muuuult sex-appeal! 

 
 


Lourdes Models vă salută de la Hollywood


 

 

Mulțumim încă o dată partenerilor noștri de la platforma BongaCams pentru că ne-au apreciat profesionalismul. Al doilea an la rând am fost invitate, peste ocean, la Xbiz si #x3show 2024 în Los Angeles/Hollywood California. Modelele noastre au reprezentat platforma freemium Bonga Cams, într-un mod premium și elegant. Performanțele obținute de modelele Lourdes au demonstrat că și pe platformele Freemium se poate lucra Premium, cu eleganță, feminitate și delicatețe la cel mai înalt nivel.

 
 


Lourdes Models Glamorous Date Evening


 

 

Am pășit în noul an cu strălucire! La figurat - cu strălucire în suflet, fiind încrezătoare că 2024 va fi plin de efervescență și vise împlinite. La propriu - cu strălucire prin piesele vestimentare unice pe care modelele noastre le-au purtat. Colecția a fost creată de designerul nostru care a surprins personalitatea fiecărui model și a transpus-o prin croi, materiale și linii feminine.

CHANSA Official

 
 


13 Ianuarie 2024 - Seminar Live


 

 

Despre Healing, Spirituality, Spiritual Guidance, Theta Healing si Recall Healing, cat si despre tainele si beneficiile cognitive si emotionale ale domeniului de Webcaming vazut din alta perspectiva decat v-a fost cunoscut pana acum, la care nu au acces decat cei care sunt in domeniu cu o minte deschisa si pozitiva, combinand spiritualitatea in general, dar si cu aceasta meserie.

Durata: 3 ore
Cost: 250 RON

 
 


Clothes make a statement. Costumes tell a story.


 

 

Halloween este un prilej de a ne transpune creativitatea în imagini 🙂 Iubim sărbătorile tematice pentru că de fiecare dată creăm sesiuni foto incredibile, cu personaje pline de personalitate.
#fun #lourdesModels #halloweenStory

 
 


Nominalizările Xbiz Europa


 

 

Cu foarte multe emoții și foarte mândri anunțăm că unul dintre modelele noastre, Nathaniela a fost nominalizată la categoria Cam Model of the Year la evenimentul anual XBiz Europa Awards 2023. Nathaniela colaborează cu noi din 2019 și suntem mândri de realizările ei de până acum. ÎI dorim mult noroc și ne dorim foarte mult ca, după atât de multă muncă și implicare de care a dat dovadă, să se întoarcă de la Gala ce va avea loc în septembrie, în Amsterdam, cu primul ei premiu și recunoaștere internațională.

 
 


Ce vor fetele?


 

 

Asemenea scoicilor, Modelele Lourdes sunt unice și frumoase, fiecare cu o poveste interesantă de spus! Weekendul trecut a fost despre: “Tot ce vor fetele este… sooooaaaarreee!"

Ne place foarte mult să petrecem timpul împreună, iar turele de lucru nu sunt suficiente. De asemenea iubim soarele și plaja, motiv pentru care weekendul trecut am evadat la Marea Neagră.

A fost un weekend de pomină :)
Relaxare sub mângâierea soarelui, jucându-ne cu nisipul și valurile! Încărcate de euforie am creat și mult conținut exclusiv pentru membrii comunității noastre. Mereu ne gândim la ei și îi includem în activitățile noastre.

 
 


XBIZ Miami 2023


 

 

Recent, popularele modele BongaCams au participat la o conferință webcam incredibilă, XBIZ Miami 2023, care a avut loc în orașul însorit Miami, SUA! 🌴 #Lourdesmodels VivienneRuth, RheaAnderson și EvieRose au fost invitate 🌴
XBIZ Miami 2023 a devenit un eveniment cu oportunități nesfârșite și energie debordantă pentru toți participanții! Conferința a reunit o mulțime de reprezentanți de seamă ai industriei adulților, precum și modele webcam, care au avut oportunitatea grozavă de a face schimb de experiențe și de a afla o mulțime de informații utile noi! Citiți articolul complet aici

 
 
 


Interviu cu Lourdes - Model Jasmin & Studio Owner


 

 

Lourdes are peste 16 ani experiență în industria video chat, prima dată ca model internațional și mai apoi ca model și owner de studio. În acest interviu dezvăluie detalii despre conexiunea emoțională dintre model și membru. Când vrea să angajeze modele noi pentru studio, detaliul numărul 1 pe care îl caută este căldura emanată de viitorul model, deoarece acest aspect impactează cel mai tare un membru. Lourdes declară că ceea ce deosebește Jasmine de alte siteuri este faptul că, deși este singurul cam site free și-a păstrat rafinamentul, nefiind de o sexualitate vulgară. Lourdes ar dori să transmită că această industrie salvează viețile oamenilor care se află într-o perioadă întunecată din viața lor, prin oferirea sentimentului de conexiune umană. Ea spune că după 16 ani lucrați la LiveJasmin este bucuroasă să remarce că modelele au devenit la fel de importante ca și membri, și consideră că aceasta este cea mai mare îmbunătățire din industria videochat.

 
 
 


Lourdes Models @ XBIZ Miami 2023


 

 

În primul rând mulțumim Bonga Cams pentru invitația trimisă modelelor Lourdes și mie, Lou, să le acompaniez la XBIZ Miami în acest an. În însorita Florida ne-ați făcut pe fiecare dintre noi să ne simțim speciale și mulțumim pentru frumoasele amintiri pe care le-am făcut împreună; însă mai ales mulțumim pentru colaborarea incredibilă și pentru toate aprecierile pe care modelele Lourdes le-au primit de la voi.
Este greu să exprimăm în cuvinte cât de mult ne-a plăcut experiența oferită de voi, și cred că mai bine lăsăm pozele să vorbească de la sine. Zâmbetele de pe fețele noastre trădează cu exuberanță cât de minunat ne-am simțit alături de voi, în uimitorul oraș Miami Beach Florida.

 
 


LiveJasmin Academy


 

 

Unele dintre #lourdesmodelele, împreună cu o parte din traineri au avut plăcerea de a participa la un training oferit de LiveJasmin Academy.
Am fost informați despre cele mai noi modificări care s-au făcut pe site în ultimele săptămâni, și am învățat ce instrumente sunt cele mai importante de utilizat, pentru ca modelele să-și folosească eficient timpul online și offline pentru a obține cele mai multe beneficii.
Felicitări modelului nostru Cristina, pentru că a câștigat la tombolă cel mai recent iPhone și, de asemenea, modelului nostru Mindy Grace pentru că a câștigat cu 30% mai mult din veniturile sale pentru luna următoare!
Experiențele #lourdesmodels continuă! Stați aproape!

 
 


#surprise 


 

 

Într-o săptămână, eu - Lourdes împreună cu o parte din #lourdesmodels, o să călătorim într-o destinație uimitoare, la invitația specială primită din partea BongaCams.
Stați aproape deoarece intenționăm să facem multe, poze, filmări live și să imortalizăm cât mai mult din momentele speciale pe care o să le trăim și de care o să ne bucurăm. Nu vă dezvăluim pe care din canalele noastre o să distribuim materiale cu noi, deci abonează-te la toate și fii pe fază!

 
 
 


Light, Camera, Action! 


 

 

Viața #lourdesModels este plină de creativitate ;) Am dat startul ședințelor foto cu tematica Burlesque! Feminitate, senzualitate + propriul Fashion Designer care crează și adaptează fiecare ținută în parte pe corpul și personalitatea modelului. Fiecare detaliu este perfect ajustat și fiecare ținută creată de Fashion Designerul nostru este Unică! O întreagă echipă de makeup artisti, hair stilisti, videografi, fotografi pregătesc modelele ca să se simtă ca pe scenă ;)

 
 


Lourdes își exprimă recunoștința față de trainerii Bianca & Cristina prin acordarea premiului Most Dedicated Trainer Award pe scena Live Cam Awards 2023


 

 

Ascultând discursul plin de emoție spus în fața publicului, pe scenă îți poți da seama cât de mare este aprecierea și recunoștința pe care Lou o are pentru implicare, loialitatea, munca și rezultatele bune pe care Bianca & Cristina le-au dovedit de-a lungul anilor. Amândouă au fost recunoscute public ca Cei mai buni traineri și cele mai importante persoane din cadrul lourdes Studio, alături de modele.
Bianca a fost devotată și loială atât față de Lourdes, cât și față de echipa #lourdesmodel de mai bine de 10 ani. Bianca a creat primele Top Models și a ajutat nume cunoscute din industria videochat să se dezvolte și să crească.

Putem să spunem același lucru despre Cristina, care a fost alături de Lourdes, Lourdes Studio și #lourdesmodels de 6 ani., dovedind devotament, iubire și implicare în relația cu #lourdesmodels, care au încredere în ea și pe care o iubesc foarte mult. Aportul ei zilnic în activitatea modelelor și rezultatele remarcabile pe care le obține sunt o dovadă a calității trainingului ei.

 
 
 


Pentru prima dată în istoria industriei videochat, Live Jasmin și-a exprimat public aprecierea și recunoștința față de Lourdes =  Mentorul nostru și o SuperWoman


 

 

Cea mai mare surpriză a serii, la evenimentul Live Cam Awards 2023 a fost creat de echipa Live Jasmin pentru managerul și mentorul nostru - incomparabila Lourdes! Live Jasmin i-a adresat public, un speech de apreciere la adresa ei ca persoană, despre cariera ei impresionantă de-a lungul celor 16 ani de colaborare ca model, și mai apoi, ca și owner a Lourdes Studio conducând echipa #lourdesModels. Acest discurs de apreciere este un moment unic în istoria industriei videochat și nu a mai fost făcut niciodată pentru un Model sau un studio.

Mulțumim Live Jasmin pentru invitația specială, pentru condițiile perfecte în care s-a desfășurat șederea noastră, pentru aprecieri și, mai mult decât orice, mulțumim pentru cei 16 ani de colaborare incredibilă… și numărătoarea continuă ;)

 
 
 


Lourdes Studio câștigă trofeul Most Innovative Live Cam Studio 2023 @ Live Cam Awards Gala


 

 

Mereu am susținut că inovația este un ingredient important al succesului, iar acest premiu vine să confirme acest lucru. De-a lungul anilor am aplicat multe idei inovatoare în cadrul Lourdes Studio și toate au dat rezultate deoarece am pus pe primul loc ce e mai bine pentru modele. Multe din beneficiile au rămas implementate doar în cadrul Lourdes Studio.

Ultima decizie inovatoare pe care o implementăm începând cu 1 Martie este, din nou, o premieră în industria videochat. Timpurile se schimbă și, de asemenea, dorințele oamenilor. Să ascultăm ceea ce modelele noastre își doresc a fost mereu barometrul după care ne ghidăm. Prin urmare, cel mai nou beneficiu oferit modelelor noastre este libertatea de a-și alege programul zilnic, putând lucra doar 6 ore / zi sau chiar doar 4 zile / săptămână.

Astfel ele nu sunt constrânse, nu le este teamă că, dacă aleg să nu lucreze weekend-urile li se va tăia din venituri. Credem cu tărie că oamenii sunt cel mai productivi când nu sunt constrânși de un program rigid de lucru format din multe ore, ci când au flexibilitatea de a alege cât de mult vor să lucreze / câștige.

 
 
 


Business Woman of the Year 2023


 

 

Cu mândrie, Lourdes a primit la Gala Live Cam Awards 2023 Premiul "Business Woman of the Year 2023"

Din cele 10 nume nominalizate, binecunoscute în industrie la această categorie, cinci nume foarte populare au rămas în sistemul de vot final. Lourdes a primit cele mai multe voturi și a câștigat acest trofeu care o plasează în topul select și restrâns al femeilor ce conduc cu succes un business în domeniul videochat. Pentru a-și primi trofeul, a urcat pe scenă cu două #lourdesmodele care au însoțit-o la gală. În timp ce a mulțumit tuturor celor care au votat, ea a susținut ca de obicei, că modelele sunt motorul industriei videochat.

„Femeia de succes care sunt astăzi, am devenit pentru că am fost un model pentru ele, așa cum multe alte persoane înaintea lor, au crezut în mine. În același timp, partenerii noștri sunt cei mai importanți din fiecare industrie. Să-i prețuim și să ne dezvoltăm împreună!”

 
 
 


Lourdes Studio și #lourdesmodels au fost cele mai aclamate @ Live Cam Awards 2023


 

 

Tocmai ce ne-am întors de la evenimentul internațional Live Cam Awards și suntem extrem de încântați - nu mai puțin de 6 trofee au fost câștigate de Lourdes Studio și modelele noastre:
1. Business Woman of the Year 2023 - Lourdes
2. Most Innovative Live Cam Studio 2023
3. Mature Live Cam Model 2023 - Missy Jolie
4. Social Media Star 2023 - Elecktra
5. Fetish Cam Model of the Year 2023 - Elenya
6. Romanian Cam Model of the Year 2023 - Oferit  de Bonga Cams - Eve Martini
Dincolo de ideea de trofee, aceste premii sunt recunoașterea publică a succesului și profesionalismului nostru.

 
 


#lourdesmodels Podcast - MissyJolie


 

 

Continuăm șirul Podcast-urilor #lourdesmodels cu al doilea, dedicat modelului nostru MissyJolie ♥
 Vei decoperi avantajele și dezavantajele, provocările și curiozitățile unei cariere de 11 ani ca model videochat de succes internațional. Alătură-te nouă și descoperă seria de podcast-uri despre și cu Modele Lourdes! Dacă ai întrebări, curiozități sau vrei să vorbești direct cu noi, într-o conversație unu la unu, te așteptăm să ne contactezi. Suntem aici pentru tine: Poți alege să dai subscribe la canalul nostru educțaional, sau te așteptăm pe canalul nostru de clipuri.

 
 
 


Magie și creativitate


 

Întotdeauna ne-au plăcut personajele și pozele creative, care ne dau libertatea să exprimăm stări, părți din personalitatea modelelor, crâmpeie de imaginație. Sesiunile foto din iarna aceasta au fost cu adevărat magice.

 
 


#lourdesmodels Podcast


 

Primul Podcast #lourdesmodels este LIVE și îl dedicăm primului Model Lourdes - ELECKTRA ♥️
Parcursul în a deveni Top Model - Plusuri și minusuri din viața unui model de succes...
Sfaturi și secrete ...Modelul video chat care are cele mai multe câștiguri pe fiecare platformă și care a încântat pe toată lumea cu prezența ei captivantă ♥️ Unica Elecktra - este prima mea invitată în seria de podcast-uri despre și cu Modele Lourdes! Alătură-te nouă și bucură-te de informațiile noi pe care o să le primești! Dacă ai întrebări, curiozități sau vrei să vorbești direct cu noi, într-o conversație unu la unu, te așteptăm să ne contactezi. Suntem aici pentru tine: Poți alege să dai subscribe la canalul nostru educțaional, sau te așteptăm pe canalul nostru de clipuri.

 
 
 


EvieRose a câștigat trofeul Model Of the Year


 

Site-ul Bonga Cams a răsplătit modelele cu performanțe de top, iar modelul nostru EvieRose este câștigătoarea trofeului Model Of the Year! La eveniment EvieRose a fost si speaker alaturi de colega ei Nathaniela, dezvăluind altor modele secretele din spatele câștigurilor foarte mari Încă o dată priceperea și eforturile noastre, atât ca studio cât și ca model sunt apreciate, ceea ce ne bucură și ne încurajează.

 
 


Sfârșit de vară sau noi începuturi?


 

Pentru modelele Lourdes vara aceasta a fost o sursă de bunădispoziție și ședințe foto cu personalitate, în locațiile outdoor visate de ele. Iubim lejeritatea zilelor de vară și exuberanța pe care ne-o dau, acestea fiind sursa noastră de inspirație pentru poze memorabile care dau un aer fresh portofoliului fiecărui model.

 
 

Live Jasmin Studio Visit & Live Jasmin Party


 

Red is my favourite colour


Live Jasmin Unleashed Party înseamnă exuberanță în roșu! Ne-a facut deosebită plăcere să acceptăm invitația la acest eveniment organizat de Live Jasmin, site-ul cu care colaborăm de 12 ani. Întotdeauna petrecerile lor sunt extrem de spectaculoase, iar tematica de anul acesta a fost red dress. Prin urmare am ales cele mai remarcabile rochii roșii din garderobă, le-am asortat cu zâmbete și am participat cu mult entuziasm la eveniment. Fotografiile vorbesc de la sine.

A doua zi ne-am bucurat de prezența account managerei noastre și a developerilor site-ului care ne-au vizitat studioul. Am vorbit despre problemele întâlnite online și recomandările noastre de îmbunătățire, și ne-am bucurat de atenția cu care au fost tratate aceste topicuri. Parteneriatele durabile și de succes au la bază o comunicare sinceră, iar noi asta simțim de fiecare dată din partea Live Jasmin.

 
 

Garden Party Streamate


 

Seminarii pentru modele, sugestii de îmbunătățiri în vederea creșterii performanței și cocktail-uri pe marginea piscinei - așa s-ar rezuma în câteva cuvinte experiența foarte plăcută pe care am avut-o la Streamate Garden Party.


Am primit cu foarte mare bucurie invitația la primul eveniment organizat de platforma Streamate, unul din colaboratorii noștri de mulți ani și foarte apreciați de modelele Lourdes. Este un eveniment în premieră din perspectiva modului în care a fost organizat și cum s-a desfășurat, deoarece ne-am putut focusa și savura fiecare moment cu o singură platformă. Modelele noastre au participat la seminariile din cadrul evenimentului, au putut pune întrebări și au sugerat schimbări, având contact direct cu cei care dețin site-ul. După aceste seminarii în care ne-am informat despre tot ce este nou pe site, am savurat momente speciale împreună, la un cocktail pe marginea piscinei - să nu uităm că în primul rând, la baza relațiilor profesionale se află oamenii și partea umană a acestor întâlniri este foarte importantă.

Asemenea evenimente sunt de bun augur deoarece asigură cadrul potrivit pentru o comunicare deschisă, care este foarte importantă pentru colaborări fructuoase pentru ambele părți. Mulțumim Streamate!

 
 

SuperEroi atât în fața camerei de filmat, cât și în viața reală ;)


 

Venom, Venom-Carnage, Spiderwoman, Mera, Medusa și Raven și-au dat întâlnire în studioul nostru :) V-am obișnuit deja cu ședințele foto originale pe care le facem @Lourdes Studio, iar de data aceasta am recreat personajele Marvel. Fiecare model și-a ales SuperEroul în funcție de personalitatea ei, iar pozele au ieșit incredibil de… reale. Modelele noastre sunt SuperEroi atât în studio, cât și în viața de zi cu zi ;)

 
 

8 martie


 

Cea mai mare surpriză a zilei de 8 Martie a venit din partea site-ului LiveJasmin, iar mesajul ne flatează și ne emoționează: “We love working with the best, which is why we love working with you!”
Mulțumim oamenilor minunați @ LiveJasmin.

 
 

Lourdes Studio a primit cel mai prestigios trofeu “Hall Of Fame” la Live Cam Awards


 

Tocmai ce ne-am întors din Spania de la un eveniment minunat din industria videochat-ului - Live Cam Awards. Încă suntem emoționați și entuziasmați de numărul premiilor câștigate. Le enumerăm mai jos ca să vă bucurați și voi de ele, cele care ne urmăriți, dar și ca să ne mai minunăm și noi o dată de aprecierea primită la nivel internațional.


Trofee Studio:
Lourdes - Best Live Cam Coach
Lourdes Studio - Best Live Cam Models Concept
...și trofeul care nu a fost niciodată înmânat niciunui studio în istoria acestui eveniment: Hall Of Fame - Lourdes Studio.

Trofee Modele:
VivienneRuth - recunoscută ca modelul care a creat și vândut cel mai mult content (videouri și poze)  - Content creator of the year
Elecktra23 - modelul care a impresionat cel mai mult prin voluptatea formelor feminine - Best BBW Live Cam Model


 

O întâlnire la nivel înalt ;)


 

Prezența noastră în Spania, la evenimentul Live Cam Awards a fost un prilej foarte bun de a ne întâlni cu reprezentanții site-urilor colaboratoare, de a schimba impresii și a planifica următoarele activități împreună.


Astfel, am avut plăcerea de a petrece timp de calitate cu KarolyPap - CEO LiveJasmin, asistenta sa personală, managerii site-ului și account managera noastră. A fost o întâlnire deosebit de frumoasă, la care nu au lipsit surprizele: un buchet imens de flori, șampanie și aprecieri pentru rezultatele pe care modelele Lourdes Studio le- au avut de-a lungul anilor de colaborare.

Ne plac foarte mult aceste deplasări în străinătate la evenimente de top, deoarece ne dau prilejul să luăm pulsul din industria videochat-ului la nivel internațional, să întâlnim oameni minunați care au o viziune pozitivă și mult entuziasm. Ne simțim motivați să creștem și să facem performanță în continuare.

 
 

Iubire à la #lourdesmodel


 

Noi, la Lourdes Studio suntem creativi mai ales când vine vorba despre Dragoste ;) Inimioare ce decorează formele corpului, Cupidoni cu arcuri fierbinți, petale de trandafiri ce încununează frumusețea corpului… roșu, negru, alb… orice culoare și temă am alege, ședințele noastre foto sunt pline de personalitate și… iubire ;)

 
 

Anul bun se cunoaște de la început ;)


 

2022 se anunță plin de surprize pentru noi și prima vine în legătură cu evenimentul Live Cam Awards! Tocmai am aflat că atât Lourdes Studio, cât și modelele noastre - au primit 19 nominalizări la diverse categorii.  


Missy Jolie
Best Mature Live Cam Model
LiveCam Celebrity of the Year

Vivienne Ruth
Aspiring Live Cam Model of the Year
Content Creator of the Year

Yves Lecroix
Best Female Live Cam Model
Best Premium CamModel

EvieRose
Best Freemium Cam Model

IvyRubens
Best Non Nude Live Cam Model

Elenya
Best Fetish Live Cam Models
Best Mature Live Cam Model

Elektra23
Best BBW Model
Best Live Cam Model Brand
Best Premium CamModel

Lourdes
Live Cam Businesswoman of the Year
Best Live Cam Coach

Lourdes Studio
Most Innovative Live Cam Studio
Best Live Cam Concept
Best Training Program
Best Live Cam Studio

Mulțumim celor care ne-au nominalizat și așteptăm cu nerăbdare voturile, ca să transformăm aceste nominalizări în cât mai multe trofee 😊

 
 

Magia de a fi #lourdesmodel


 

Se simte deja efervescența sărbătorilor, iar la noi în studio, ultima săptămână a fost despre magia Regatului Înghețat 👑❄️✨
Știm cu toții că, pe măsură ce se apropie Crăciunul, fiecare studio este decorat în atmosferă festivă și fiecare model apare cu poze în fața bradului 😊


Da, sunt frumoase și o să facem și noi o ședință foto în acest cadru, dar cu niște diferențe originale… 😊 Mult iubita noastră Lourdes și-a dorit ca modelele să fie diferite, să fie spectaculoase și strălucitoare - prin urmare toată echipa a participat la un brainstorming cu tematica Regatul Înghețat ✨❄️ Fiecare model a avut oportunitatea să fie exact ceea ce și-a dorit să exprime și iată rezultatele primei săptămâni ❤️ #lourdesmodels #lourdesstudio #ice #icekingdom #iceland

 
 

Viața unui #lourdesmodel


 

Munte, mare, când e soare sau chiar și în zilele ploioase ;) reușim să ne susținem reciproc și să ne bucurăm de ieșirile organizate în echipă sau de ședințele foto cu personalitate. La Lourdes Studio legăm prietenii, uneori de-o viață, iar a fi Model în echipa noastră înseamnă mult mai mult decât a câștiga foarte mulți bani la un job… înseamnă o experiență de viață.

 
 

Lourdes Studio câștigă titlul 'Cam Studio of the Year' la XBIZ Europa Awards 2021Câștigătorii premiilor de anul acesta au fost anunțați în 16 septembrie, printr-o transmisiune live găzduită de Manuel Ferrara. Lourdes Studio București câștigă cel mai prestigios premiu pentru un studio: "Cam Studio of the Year."


"Cum vă simțiti acum când adăugați un nou trofeu la colecția de premii pe care Lourdes Studio le-a câștigat de-a lungul anilor?"
"Suntem foarte mândri și fericiți că primim un trofeu așa de important precum este 'Cam Studio of the Year'. Valoarea lui este cu atât mai mare cu cât a fost acordat în cadrul unuia dintre evenimentele cele mai importante din industrie - the XBIZ Europe Awards! Mulțumim Streamate pentru că ne-ați nominalizat; mulțumim XBIZ pentru că ai făcut posibilă această experiență minunată; și mulțumim tuturor care ne-au acordat votul" - a declarat un reprezentat Lourdes Studio. Vezi aici lista completă de câștigători XBIZ Awards 2021.
Vezi Lourdes Studio pe Instagram.