Lourdes Studio câștigă titlul 'Cam Studio of the Year' la XBIZ Europa Awards 2021



Câștigătorii premiilor de anul acesta au fost anunțați în 16 septembrie, printr-o transmisiune live găzduită de Manuel Ferrara. Lourdes Studio București câștigă cel mai prestigios premiu pentru un studio: "Cam Studio of the Year."


"Cum vă simțiti acum când adăugați un nou trofeu la colecția de premii pe care Lourdes Studio le-a câștigat de-a lungul anilor?"
"Suntem foarte mândri și fericiți că primim un trofeu așa de important precum este 'Cam Studio of the Year'. Valoarea lui este cu atât mai mare cu cât a fost acordat în cadrul unuia dintre evenimentele cele mai importante din industrie - the XBIZ Europe Awards! Mulțumim Streamate pentru că ne-ați nominalizat; mulțumim XBIZ pentru că ai făcut posibilă această experiență minunată; și mulțumim tuturor care ne-au acordat votul" - a declarat un reprezentat Lourdes Studio. Vezi aici lista completă de câștigători XBIZ Awards 2021.
Vezi Lourdes Studio pe Instagram.

 
 
2021 XBIZ Europa Awards Winners Announced

Excelența începe cu cea mai bună pregătire



"Ne bucurăm să îi avem în noul studio din Ștefan cel Mare pe reprezentanții site-ului @streamateofficial @streamateeurope. Modelele noastre au avut sansa de a afla direct de la sursa informatiile dorite. Experiența a fost un deliciu - și la propriu, și la figurat“ 😋🥂
#lourdesmodels

 
 

Traininguri specializate, direct de la partenerii noștrii, site-uri internaționale de top


 

Am fost întrebați de multe ori cum câștigă sume atât de mari Modelele Lourdes? 💎
Un secret este pregătirea continuă pe care le-o oferim, atât prin trainerii noștri, cât și prin vizitele periodice pe care le avem din partea site-urilor de top cu care colaborăm.
Azi i-am avut în noul studio din Ștefan cel Mare pe reprezentanții site-ului @livejasmin ✨
Când informațiile se primesc direct de la cei mai buni, performanța nu întârzie să apară! #lourdesmodels & #livejasmin

 
 

Viața unui #lourdesmodel


 

Munte, mare, când e soare sau chiar și în zilele ploioase ;) reușim să ne susținem reciproc și să ne bucurăm de ieșirile organizate în echipă sau de ședințele foto cu personalitate. La Lourdes Studio legăm prietenii, uneori de-o viață, iar a fi Model în echipa noastră înseamnă mult mai mult decât a câștiga foarte mulți bani la un job… înseamnă o experiență de viață.

 
 
 
 

Pentru noi, nominalizarile la evenimente sunt ca la decernarea premiilor Oscar. Chiar așa entuziasmați ne simțim de fiecare dată. Și am câștigat 3 premii în 2021 :)


LiveCamAwards - 2021


 
 
 

Lalexpo Awards - 2019


 
 
 

LiveCamAwards - 2019


 
 
 

LiveCamAwards - 2018


 
 
 

LiveCamAwards - 2017