ianuarie 21, 2022

Angajari videochat Bucuresti –  peste 41 mii $ venit lunar

ianuarie 7, 2022

LannaGrace – feminitate și grație

Senzualitatea ei nu are granițe, iar frumusețea ei se relevă prin fiecare por. Natura a fost darnică și a însușit-o cu tot ceea ce un bărbat consideră frumos. Din primul moment în care interacționeazi cu LannaGrace, pregătește-te cu mult timp pentru a savura fiecare moment în compania ei.
decembrie 21, 2021

EveMartini – o romantică felină, care știe ce vrea

Dacă alegi să interacționezi cu ea, vei trăi momente minunate alături de ea. Atitudinea ei open-minded este tot ceea ce își poate dori un bărbat când vine vorba de fantezii erotice.
decembrie 14, 2021

Nathaniela – o combinație fatală între frumusețe și inteligență

Nathaniela este o combinație fatală între frumusețe și inteligență, și fiecare centimetru din trupul ei exprimă senzualitate și eleganță.
decembrie 10, 2021

Lourdes Studio = Cam Studio of the Year 2021

Acest trofeu semnifică apogeul unui vis, unui hero's journey! Ținând în mână acest trofeu, fără să mă fi așteptat la el și fără să sponsorizăm evenimentul, mă simt mândră de fiecare model în parte, de echipa noastră, de familia care am devenit peste ani!
noiembrie 22, 2021

Interviu cu Lourdes: Co-founder & Co-Owner, Lourdes Studio

Membrii noștri sunt o sursă de inspirație pentru noi doarece avem o relație onestă cu ei, suntem prieteni și astfel ei se simt liberi să ne împărtășească idei noi, să ne spună ce ar vrea să vadă sau să experimenteze în relația cu modelele noastre.
noiembrie 17, 2021

Elecktra – un model videochat mai mult decât apetisant

Sexualitatea s-a debordantă te poate ispiti în doar câteva secunde. Fă cunoștință cu Elecktra.
noiembrie 8, 2021

Fă cunoștință cu modelul videochat VivienneRuth

O brunetă misterioasă, a cărei frumusețe te corupe și te fascinează. Fă cunoștință cu VivienneRuth
octombrie 28, 2021

Pregătesc modele constant, astfel încât să poată deveni traineri capabili, nu doar modele de succes

Să ai un studio în zilele noastre înseamnă multă implicare, muncă grea și de asemenea, dăruire.
octombrie 21, 2021

9 ani de Lourdes Studio

După 13 ani de performanță, peste 19 premii de elită, dezvoltarea unui model de franciză și o cifră de afaceri de milioane de euro putem spune că realitatea a depășit cu mult visul. Sunt Lourdes - owner al lanțului de studiouri Lourdes și vă împărtășesc din experiența mea într-o industrie… cu perdea, dar foarte interesantă.
octombrie 1, 2021

Te invităm să faci cunoștință cu EvieRose

Ce poate fi mai frumos decât o femeie grațioasă, într-o ținută sexy, care te tachinează cu corpul ei fierbinte și cu buzele seducătoare? Te invităm să faci cunoștință cu EvieRose.
septembrie 30, 2021

Încă o locație de videochat Lourdes Studio în București

iunie 8, 2021

Alege să lucrezi într-un Studio Videochat București

Dorești să devii un model de succes? Alege Lourdes Studio Videochat București! Pentru că videochatul nu este doar un job, este un mod de a trăi în lux. Este modalitatea prin care înveți să fii o femeie elegantă, independentă financiar, rafinată, o femeie care are succes în viață.
mai 7, 2021

Studio Videochat Timișoara – Fii o stea Lourdes!

Te-ai săturat de joburile unde lucrezi mult și ești plătită puțin? Te-ai săturat de zecile de ore suplimentare pe care le muncești la birou și nu sunt plătite? Sau de job-uri care nu îți plac și nici nu îți aduc banii care să-ți permită un stil de viață lejer? Alege să faci o schimbare în viața și, implicit, cariera ta, alegând să colaborezi cu Lourdes Studio!
martie 12, 2021

Povesti adevărate din viața modelelor videochat

Mi-am început activitatea de model videochat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, în care m-am confruntat cu probleme personale de neimaginat. Nu mi-am închipuit niciodată că la vârsta de 31 de ani viața și cariera mea pot lua o întorsătură de acest gen, fapt pentru care mă simt extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Lourdes mi-a schimbat viața!
martie 5, 2021
logo

Cât câștigă un model videochat?

Ca model videochat vei câștiga foarte mulți bani, iar bonusurile și vacanțele o să fie și ele la ordinea zilei. Iți oferim un VENIT MINIM GARANTAT de 4000 RON în primele 3 luni, indiferent de încasările tale. Pe toată perioada colaborării investim să dezvoltăm o relație reciproc avantajoasă, în care poți câștiga chiar și zeci de mii de dolari pe lună.
februarie 26, 2021

Beneficiile unui model Lourdes

Conceptul Lourdes Studio îmbină 3 promisiuni față de modele: seriozitate, câștiguri incredibile prin colaborarea cu platforma Jasmin și training premiat la nivel internațional. Modelele Lourdes sunt femei independente financiar.
februarie 18, 2021

Viața unui Model de Videochat

Ultimii 4 ani din viața mea au fost plini de experiențe frumoase. Am legat prietenii, am călătorit în lume și cel mai important am descoperit că atunci când faci ceea ce iubești rezultatele financiare sunt peste așteptări.
februarie 11, 2021

Nominalizari LiveCam Awards 2021

11 nominalizari la evenimentul Live Cam Awards! - sună ca la decernarea Premiilor Oscar și noi chiar așa entuziasmați ne simțim :) Live Cam Awards este unul din cele mai importante evenimente din domeniu
februarie 4, 2021

Lourdes Studio Videochat Timișoara

Povestea a început acum 13 ani, cu Lourdes - un model pasionat care avea un vis. Astăzi, la început de an 2021, deschidem un nou capitol - o locație Lourdes Studio, într-un oraș de care m-am îndrăgostit la prima vedere - Timișoara.

București

str. Barbu Văcărescu, nr. 51

Bdul Pipera 1z, Voluntari

+4 0746 499 161

Scrie-ne pe WhatsApp

office@lourdes-studio.ro

we are Social!

Facebook

Instagram