octombrie 1, 2021

Te invităm să faci cunoștință cu EvieRose

Ce poate fi mai frumos decât o femeie grațioasă, într-o ținută sexy, care te tachinează cu corpul ei fierbinte și cu buzele seducătoare? Te invităm să faci cunoștință cu EvieRose.
septembrie 30, 2021

Încă o locație de videochat Lourdes Studio în București

iunie 8, 2021

Alege să lucrezi într-un Studio Videochat București

Dorești să devii un model de succes? Alege Lourdes Studio Videochat București! Pentru că videochatul nu este doar un job, este un mod de a trăi în lux. Este modalitatea prin care înveți să fii o femeie elegantă, independentă financiar, rafinată, o femeie care are succes în viață.
mai 7, 2021
studio videochat timișoara

Studio Videochat Timișoara – Fii o stea Lourdes!

Te-ai săturat de joburile unde lucrezi mult și ești plătită puțin? Te-ai săturat de zecile de ore suplimentare pe care le muncești la birou și nu sunt plătite? Sau de job-uri care nu îți plac și nici nu îți aduc banii care să-ți permită un stil de viață lejer? Alege să faci o schimbare în viața și, implicit, cariera ta, alegând să colaborezi cu Lourdes Studio!
martie 12, 2021

Povesti adevărate din viața modelelor videochat

Mi-am început activitatea de model videochat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, în care m-am confruntat cu probleme personale de neimaginat. Nu mi-am închipuit niciodată că la vârsta de 31 de ani viața și cariera mea pot lua o întorsătură de acest gen, fapt pentru care mă simt extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Lourdes mi-a schimbat viața!
martie 5, 2021
logo

Cât câștigă un model videochat?

Ca model videochat vei câștiga foarte mulți bani, iar bonusurile și vacanțele o să fie și ele la ordinea zilei. Iți oferim un VENIT MINIM GARANTAT de 4000 RON în primele 3 luni, indiferent de încasările tale. Pe toată perioada colaborării investim să dezvoltăm o relație reciproc avantajoasă, în care poți câștiga chiar și zeci de mii de dolari pe lună.
februarie 26, 2021

Beneficiile unui model Lourdes

Conceptul Lourdes Studio îmbină 3 promisiuni față de modele: seriozitate, câștiguri incredibile prin colaborarea cu platforma Jasmin și training premiat la nivel internațional. Modelele Lourdes sunt femei independente financiar.
februarie 18, 2021

Viața unui Model de Videochat

Ultimii 4 ani din viața mea au fost plini de experiențe frumoase. Am legat prietenii, am călătorit în lume și cel mai important am descoperit că atunci când faci ceea ce iubești rezultatele financiare sunt peste așteptări.
februarie 11, 2021

Nominalizari LiveCam Awards 2021

11 nominalizari la evenimentul Live Cam Awards! - sună ca la decernarea Premiilor Oscar și noi chiar așa entuziasmați ne simțim :) Live Cam Awards este unul din cele mai importante evenimente din domeniu
februarie 4, 2021

Lourdes Studio Videochat Timișoara

Povestea a început acum 13 ani, cu Lourdes - un model pasionat care avea un vis. Astăzi, la început de an 2021, deschidem un nou capitol - o locație Lourdes Studio, într-un oraș de care m-am îndrăgostit la prima vedere - Timișoara.

București

str. Barbu Văcărescu, nr. 51

Bdul Pipera 1z, Voluntari

+4 0746 499 161

Scrie-ne pe WhatsApp

office@lourdes-studio.ro

we are Social!

Facebook

Instagram