Alege franciza unui studio premiat internațional! Peste 19 premii de elită și o cifră de afaceri de milioane de euro îți garantează un partener de încredere!

Credem în seriozitate și performanță, în profituri incredibile și vise împlinite!

Îți livrăm
performanță la cheie

Povestea a 13 ani de experiență Lourdes Studio București


Sunt Lourdes și am clădit succesul de pe ambele părți “ale baricadei”: ca model ce a reușit performanța unui câștig de $71529 într-o singură lună, și ca Owner de studio ce a dezvoltat o strategie de business care anual înregistrează peste 50 de apariții în topul modelelor de videochat cu cele mai mari încasări de pe platforma internațională Jasmin. Acest lucru este o garanție pentru tine, viitor owner de franciză că vei avea suportul celor mai buni din acest domeniu.

Credem în calitate mai presus de cantitate, de aceea lucrăm cu echipe stabile de modele. Din rolul de trainer mi-am dat seama ce înseamnă să dispui de abilitatea de a forma un model de succes fără a influența personalitatea acestuia prea mult, iar acest atuu o să-l transmitem mai departe francizaților. De-a lungul timpului am crescut ca cifră de afaceri și inevitabil am pus o amprentă personală, studioul devenind un business de familie. Știm că succesul vine împreună cu perseverența, de aceea ne implicăm în cele mai mici detalii. La fel este și în dezvoltarea parteneriatelor de franciză. Un prim pas este dezvoltarea noastră recentă prin deschiderea unui studio în Timișoara, într-o locație de lux: etajul 9 din clădirea VOX. Următorul oraș vizat este Clujul și... orașul pe care o să-l alegi tu, viitor owner, pentru a face primul pas în povestea ta de succes.


DESCOPERĂ LOURDES STUDIO

Avantajele francizei Lourdes Studio

Cel puțin 5 motive ca să ne alegi


Franciza Lourdes este SINGURA FRANCIZĂ creată de un Model de Top, care cunoște toate detaliile succesului acestei industrii


Îți garantăm EXCLUSIVITATE REGIONALĂ astfel încât nu va fi concurență între francizați


Primești acces la PLATFORMELE INTERNAȚIONALE, îți facilităm relațiile cu partenerii și ai la dispoziție tot know-howul unui business profitabil


Noi livrăm TRAININGURI ACREDITATE internațional, asigurând succesul modelelor și implicit profit pentru tine


Înveți cum să câștigi MILIOANE DE EURO din experiența noastră de peste 10 ani în domeniul videochat

Profilul
Francizatului


Nu ai nevoie de experiență în videochat dacă vrei să deschizi un business în acest domeniu. Odată devenit francizat vei primi toate informațiile și suportul de care ai nevoie, pentru a deschide un studio cu șanse reale de performanță și profit.

Cu toate acestea, succesul depinde și de abilitățile tale personale. Este important să ai spirit antreprenorial și o experiență cât de mică în management de proiect / team leader. De asemenea rolul tău va fi acela de a coordona întreaga activitate a modelelor, precum și motivarea constantă a acestora. Abilitățile de empatie și comunicare sunt esențiale în acest domeniu. Lucrul cu oamenii poate fi dificil, dar odată formată echipa, totul devine mai ușor. În plus ne vei avea alături, în toate etapele dezvoltării studioului tău, astfel încât vei putea să ne ceri consiliere permanent.


Căutăm parteneri serioși, care văd dincolo de profitul potențial, căutăm oameni care vor să evolueze pe baza unor valori sănătoase de business. Crezi că te încadrezi profilului? Ești pregătit pentru succes?
Completează formularul de mai jos cu intenția ta de a începe un parteneriat și te contactăm în cel mai scurt timp, ca să ne cunoaștem.VREAU FRANCIZA LOURDES

Ca francizat, primești

  • Planul de afaceri pentru studioul tău, cu estimarea investiției inițiale necesare, în funcție de oraș
  • Asistență în designul și amenajarea studioului, know-how tehnic și funcțional
  • Planul de activitate lunară, pentru primii 3 ani de funcționare, cu detalii de implementare
  • Plan de marketing pentru recrutarea de modele la nivel local și crearea unei pagini dedicate pe site
  • Training-uri de specialitate în primele 3 luni, pentru pregătirea modelelor
  • Strategia de training pe care să o adopți pentru retenția modelelor și creșterea veniturilor
  • Acces la platformele internaționale de videochat, întâlniri trimestriale cu noi, pentru dezvoltare continuă

Premii internaționale

Alege franciza unui studio care face performanță la nivel internațional


Contactează-ne
pentru a începe
un parteneriat
profitabil