Am creat Lourdes Studio Videochat București
având la bază experiența
mea ca Model premiat
internațional


Sunt Lourdes și am clădit succesul de pe ambele părți “ale baricadei”: ca model ce a reușit performanța unui câștig de $71529 într-o singură lună, și ca Owner de studio videochat București ce a dezvoltat o strategie de business care anual înregistrează peste 50 de apariții în topul modelelor de videochat cu cele mai mari încasări de pe platforma internațională Jasmin.


DESCOPERĂ LOURDES STUDIO

 


Descoperă Avantajele unui #lourdesmodel

Angajări studio videochat București


  • 4000 RON minim garantat
  • Training + Suport tehnic 24/7
  • 1000 RON Bonusuri lunare
  • Contract transparent & LegalPoți câștiga mii de dolari lunar


Studioul de videochat din Bucuresti Lourdes îți oferă un VENIT MINIM GARANTAT de 4000 RON în primele 3 luni indiferent de încasările tale, astfel încât să nu duci grija banuților la început. Noi îți garantăm acest venit pentru că ne bazăm pe experiența trainerilor noștri care știu să se adapteze personalității și caracterului modelului începător, astfel încât încasările să reflecte sumele dorite.

După ce crești ca și experiență, veniturile tale pot să ajungă la mii de dolari lunar. Ca dovadă poți vizualiza performanțele modelelor noastre.


DESCOPERĂ CÂT POATE CÂȘTIGA UN MODEL LOURDES

Cel puțin 6 motive să alegi Lourdes Studio

Descoperă
avantajele
oferiteContract legal

Contractul de colaborare cu noi este legal, echitabil pentru ambele părți și îți oferă avantajul de a plăti doar 1% din venituri către stat.50 - 60% din încasări

Câștigurile tale se vor situa între 50-60% și vor fi plătite lunar în data de 10 pentru luna anterioară.Suport 24/7

Ai alături o echipă care îți oferă permanent suport tehnic, profesional și emoțional. Te susținem și te încurajăm.Un job sigur

Iți asigurăm corectitudine și transparența totală a colaborării, pentru ca tu să ai un venit lunar generos și sigur. Astfel, Lourdes este cel mai bun studio de videochat Bucuresti.Training internațional

Vei avea TRAINER PERSONAL care îți va fi alături pe drumul spre succes în primele 3 luni de colaborare.Vacanțe, bonusuri

Ca model videochat vei câștiga foarte mulți bani, dar bonusurile și vacanțele o să fie și ele la ordinea zilei. La noi te simți răsfățată!


 


Sunt Natalie și de 4 ani fac parte din echipa selectă de camgirls în cadrul studioului Lourdes. Și acum îmi amintesc de ziua în care am sunat pentru un interviu; eram hotărâtă să fac performanță în acest job și știam că am nevoie de o echipă de oameni profesioniști și pasionați pentru a-mi atinge țelurile...Natalie
Model Lourdes

11


nominalizări la evenimentul
#LiveCamAwards 2021

Live Cam Awards este unul din cele mai importante evenimente din domeniu, iar noi, Lourdes Studio, am avut 11 nominalizări.
....


VEZI NOMINALIZĂRILE  


Lourdes Studio TIMIȘOARA
cel mai nou studio de videochat


Descoperă cea mai nouă locație Lourdes Studio!
Amenajată într-o clădire exclusivistă, la etajul 9 din VOX, o să te încânte
amenajările de lux și condițiile premium de lucru!


DESCOPERĂ LOURDES STUDIO TIMIȘOARA

Vrei să deschizi un business profitabil?

Descoperă avantajele
FRANCIZEI
Lourdes Studio

 

 

Cel mai bun studio de videochat Bucuresti - Lourdes Studio

Toată lumea știe ce înseamnă videochatul. Este o meserie aleasă de multe tinere, ce vor să devină independente financiar, dar și stăpâne pe propriul timp.

Unele persoane o consideră o ocupație "cu perdea", în timp ce altele sunt de părere că este o modalitate de a face bani mulți într-un timp relativ scurt.

Conditii pentru care fetele aleg videochat Bucuresti

70% dintre fetele ce trec pragurile studiourilor de videochat au nevoie de bani și un program flexibil pentru a-l îmbina cu facultatea. Lourdes Studio oferă program flexibil și tratează videochat-ul la modul serios, oferind training premiat international.

La Lourdes Studio beneficiezi de camere dotate la standarde internaționale, iar job-ul are la bază un contract de colaborare 100% legal. Urmând pas cu pas trainingurile oferite, vei castiga mai mult decât ți-ai închipuit vreodată, chiar în Bucuresti. Webcam Model este ca orice alt loc de munca, doar ca vei interactiona online cu clienți internaționali. Dacă îți doresti independentă financiară te așteptăm la un interviu.

Castigurile sunt reale? Cate mii de lei sau dolari pot câștiga?

Pe lângă program, videochatul se plătește foarte bine. Unele doamne și domnișoare ajung să facă sume impresionante de bani, cu care au putut în sfârșit să își îndeplinească dorințele: o casă nouă, vacanțe în destinații exotice, cumpărături nelimitate, tratamente de înfrumusețare.

Pentru a-ți face o idee, sumele încep de la 1000 de $ pe lună, ajungându-se chiar și la zeci de mii de dolari pe lună.

Confidențialitatea este importantă pentru tine? Află că platformele pe care un model de videochat activează pot bloca utilizatorii din anumite țări. Printre acestea se numără și România. Astfel, se va păstra o siguranță a identității persoanei ce realizează această meserie.

Angajari videochat București

Model videochat este un loc de munca foarte sigur. Iar daca vrei sa lucrezi din Bucuresti, nicio problema. Te așteptăm în cel mai bun studio videochat Bucuresti - Lourdes Studio, care face angajari videochat. Așa că vino la interviu și în scurt timp îți vei permite operatii estetice de înfrumusetare, mașină, vacanțe, independenta financiara.

În videochat există discreție și anonimat. Alege un studio de videochat Bucuresti care îți poate oferi totul 100 legal, un loc de munca în domeniul adult și non adult, iar performanta ta îți va aduce numai satisfacții din punct de vedere financiar. Ca model videochat București vei lucra cu contract legal, iar pe lângă salariu, vei avea și bonusuri și premii în funcție de performante. Avem o locatie Lourdes Studio în București Nord, dar și în inima Bucureștiului, astfel poti alege din mai multe studiouri de videochat.

De ce aleg fetele să lucreze într-un studio de videochat București?

Majoritatea aleg să fie model videochat ca să câștige foarte multi bani si să nu depindă financiar de nimeni. Iar ca model videochat poți să îmbini, de exemplu, programul de la facultate cu cel de la lourdes Studio, deoarece noi îți oferim flexibilitate.

Model videochat este o meserie sigură, care îți oferă intimitate, tu cu tine însăți în camera ta în fața unui monitor. Interacțiunea cu membrii de pe site-uri se face doar online, iar plata este foarte avantajoasă față de salariile existente în România. De asemenea poți alege între domeniul de videochat adult sau non adult. Câștigi tot mai mulți bani pe măsură ce aduni cât mai mulți membrii fani în comunitatea ta. Astfel, poți să castigi lejer sume fabuloase și să devii un model de videochat foarte bun și cunoscut, dacă celebritatea este unul din factorii pe care îi urmărești. În plus ai reușit să faci toate acestea singură!

Care sunt avantajele videochatului?

Avantajele videochatului sunt nenumărate. Iar în cazul Lourdes Studio, beneficile sunt cu siguranță și reale, având în vedere că modelele noastre și noi, ca studio, am câștigat peste 20 de trofee internationale. Ca viitor model Lourdes trebuie să știi limba engleza, să îți placă să înveți lucruri noi despre tine și să-ți oferi sansa să câștigi mulți bani. Astfel, în scurt timp, prin studioul de videochat Lourdes Studio Bucuresti, vei putea sa ai independenta financiara pe care ți-o doresti.

Revenind la program: programul ți-l organizezi după bunul plac, respectând numărul de ore care trebuie să fii online. Ai posibilitatea, uneori, să lucrezi și de acasă, respectând standardele Lourdes Studio de videochat.


VEZI TOATE BENEFICIILE FRANCIZEI

București - Nord

Bdul Pipera 1z, Voluntari

+4 0746 499 161

Scrie-ne pe WhatsApp

office@lourdes-studio.ro

we are Social!

Twitter

Twitter