• Mi-am început activitatea ca model video chat în cadrul Lourdes Studio acum 8 ani, într-o perioadă destul de grea a vieții mele, dar cu ajutorul și susținerea echipei Lourdes Studio am trecut cu ușurință peste acele încercări. Deși la început nu știam la ce să mă aștept și oare ce o să-mi rezerve viitorul, Lourdes a avut grijă să mă îndrume pe tot parcursul anilor și să îmi fie o adevărată prietenă. M-a învățat cum să folosesc în favoarea mea, emoțiile și teama pe care le aveam. M-a sprijinit și m-a asigurat că o să reușesc în tot ceea ce îmi propun. Mă bucur nespus ca m-am alăturat echipei și totodată, cel mai mult mă bucur să evoluez în viață prin minunatele experiențe trăite! Pot să recunosc că mi-a fost greu la început, având în vedere vârsta pe care o aveam și faptul că era un domeniu nou, însă am fost ajutată la fiecare pas, iar acele emoții și experiențe m-au făcut să devin femeia puternică ce sunt acum. Pe lângă sumele foarte mari de bani pe care le câștig lunar, am avut ocazia să vizitez atâtea locuri minunate și pline de viață datorită concursurilor care s-au organizat în cadrul studioului și pe care le-am câștigat, shooting-uri în locații impresionante, ceea ce nu aș fi crezut ca este posibil să trăiesc. Am câștigat premii ce mi-au adus experiențe minunate și sunt recunoscătoare că Lourdes a crezut în mine mereu. Spun cu încredere și multă iubire că Lourdes te ajută să îți împlinești orice vis și să evoluezi ca persoană, în orice prag al vieții tale te-ai afla. Indiferent de situație, Lourdes și colegele mele te vor susține neîncetat și vor fi acolo pentru tine când ai nevoie! Sunt mândră de femeia care am ajuns și că am un caracter mai puternic decât oricând!
  MissyJolie
  model
 • Sunt Evie și sunt model Lourdes de 2 ani, dar am început ca make-up artist. Văzând cu cât profesionalism este implicată întreaga echipă în evoluția modelelor m-am decis că îmi doresc și eu să fiu model, sub îndrumarea unei femei deosebite care a fost model de succes în trecut - Lourdes. Acum sunt într-un proces, o evoluție superbă atât ca femeie, cât și din punct de vedere financiar, fiind independentă la doar 21 de ani. Fără ei nu aș fi reușit și m-aș fi blocat în stereotipurile societății, oprindu-mă din a visa și stagnând. De aceea le mulțumesc pentru toată susținerea, răbdarea și profesionalismul.
  Evie
  model
 • Pentru mine, Lourdes Studio este mai mult decât un studio de videochat. Din momentul în care ai pășit pentru prima dată în studio îți dai seama de profesionalismul și de grija acordată detaliilor, de către toți membrii echipei. M-am simțit confortabilă și protejată, ghidată la fiecare pas - ca de un părinte care îți dorește doar binele. Acesta a fost sentimentul pe care mi l-a dat Bianca, trainerul meu. Sunt recunoscătoare că am întâlnit oamenii potriviți care m-au modelat ca model de succes, dar și ca femeie. Am fost conștientă că trebuie să-mi rafinez și să-mi înțeleg feminitatea, în primul rând, ca mai apoi să devin un model de succes. Lourdes a avut grijă de toate aspectele formării mele și nu o să-i pot mulțumi îndeajuns pentru asta!
  Nathaniela
  model
 • Sunt VivienneRuth și sunt mândră că fac parte din cadrul Lourdes studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost motivată și inspirată de modele de top. Mi-am propus să ajung printre ele, să le cunosc, să împărtășesc experiențe, idei și reușite, dar mai ales să fiu susținută și sprijinită. Aceste experiențe m-au împins să îmi doresc tot mai mult, sa îmi depășesc limitele și să trec peste prejudecăți. De asemenea, în această comunitate am înțeles că cel mai important lucru în definirea unui model de succes este implicarea mea și suportul oferit de o echipă serioasă. Am creat legături puternice cu celelalte modele, am primit sfaturi și îndrumări de la cei mai buni traineri și am fost ghidată de însăși Lourdes, un lider și o femeie extraordinară.
  VivienneRuth
  model
 • Sunt Elenya și fac parte din echipa Lourdes de aproape 5 ani, din care ultimii 3 i-am petrecut ca și model Lourdes Academy. Decizia de a alege acest job a venit într-un moment al vieții mele în care îmi doream să mă realizez financiar și nu numai. Uitându-mă înapoi la cum a fost viața mea înainte de a lua această decizie, pot spune cu sinceritate că nu m-am gândit vreodată că voi ajunge model de videochat, însă nu regret niciun moment că am ales această carieră. Lourdes Studio a fost prima și așa cum am mai spus, singura mea alegere, cât timp voi activa în acest domeniu. Lourdes Studio nu este doar un studio oarecare de videochat, Lourdes Studio înseamnă “acasă”, “familie", înseamnă "echipă" - o echipă ce m-a susținut din toate punctele de vedere, atât cât am fost în studio, dar și de când sunt model al Academiei Lourdes.
  Lourdes Studio este o echipă formată din oameni minunați, serioși, axați pe performanță și depăsirea propriilor limite. A fii model de videochat implică multă muncă, ore nedormite, seriozitate și dedicație, însă atunci când ai lângă tine oameni ce te susțin toate aceste eforturi se transformă în împliniri. In toți acești ani am câștigat pe multe planuri: am devenit independentă financiar ceea ce este cel mia bun lucru, m-am descoperit pe mine ca femeie și nu am niciun regret ca am ales acest drum înafara faptului că nu am ales să fac asta mai devreme ?.  Videochatul nu înseamnă nuditate și sex, videochatul nu este "porn" și doar atat, videochatul înseamnă în primul rând inteligență. Lourdes este studioul pe care l-aș recomanda celei ma dragi prietene, din toată inima, pentru că știu că este drumul către performanță.
  Elenya
  model
 • Sunt Natalie și de 4 ani fac parte din echipa selectă de camgirls în cadrul studioului Lourdes. Și acum îmi amintesc de ziua în care am sunat pentru un interviu; eram hotărâtă să fac performanță în acest job și știam că am nevoie de o echipă de oameni profesioniști și pasionați pentru a-mi atinge țelurile...
  Natalie
  model
 • Mi-am început activitatea de model videochat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, în care m-am confruntat cu probleme personale de neimaginat. Nu mi-am închipuit niciodată că la vârsta de 31 de ani viața și cariera mea pot lua o întorsătură de acest gen, fapt pentru care mă simt extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Lourdes mi-a schimbat viața.
  DaemonGoddess
  model
 • Sunt Elecktra și mi-am început activitatea ca model online în cadrul Lourdes Studio de când aveam vârsta de 23 ani. Imi amintesc cu mare drag și emoție clipele petrecute împreună, încă de la începuturi, atunci când Lourdes împreună cu mine am deschis pentru prima oară ușile studioului din București.
  Am avut de nenumarate ori satisfacția de a ne clasa în topul clasamentelor internaționale, am trăit experiențe de care am fost foarte mândre și pe care le-am sărbătorit cu mare drag.
  Cu drag, implicare și muncă, îți poți îndeplini orice vis pe care îl ai, trebuie doar să îți dorești acest lucru și să fii perseverentă. Iar Lourdes mereu a avut acest dar de a face să pară totul mai ușor și să vezi cu ochii tăi că visele pot deveni realitate!
  Elecktra
  model

Am inaugurat
Lourdes Studio Timișoara


Descoperă cea mai nouă locație Lourdes Studio! Amenajată într-o clădire exclusivistă, la etajul 9 din VOX, o să te încânte amenajările de lux și condițiile premium de lucru! Am făcut inaugurarea noului studio din Timișoara în ianuarie 2021, cu mult entuziasm și emoții!


Cele 7 camere ale studioului sunt amenajate cu stil și sunt menite să creeze o atmosferă glamour și relaxantă pentru modele. Deși este o locație nouă, standardul Lourdes rămâne la fel de ridicat: oferim condiții de lucru excelente, training premiat internațional, un venit minim garantat de 4000 lei încă din prima lună, contract de colaborare transparent și echitabil.

 
 
 

Cel puțin 6 motive să alegi Lourdes Studio

Descoperă
avantajele
oferite


Contract legal

Îți asigurăm corectitudine și transparență totală în colaborare: te ajutăm să îți înființezi o firmă legală cu care vom semna un contract de colaborare corect, cu respectarea drepturilor tale, fără condiții ascunse.
Contractul de colaborare cu noi este legal, echitabil pentru ambele părți și îți oferă avantajul de a plăti doar 1% din venituri către stat, o data la trei luni, ca impozit pe venit. Astfel, cea mai mare parte a veniturilor îți rămâne ție.
Finalizarea colaborării se realizează la decizia oricăruia, fără să pretindem o taxă de neconcurență sau exclusivitate așa cum probabil ai întâlnit la alte studiouri. Vrem colaborări corecte și transparente.

50 - 60% din încasări

De peste 12 ani profesăm în domeniul videochat și ne bazăm pe valori sănătoase care ne garantează colaborări pe termen lung cu modelele. Câștigurile tale se vor situa între 50%-60% și vor fi plătite lunar în data de 10 pentru luna anterioară.
Excludem din start plata din offshor-uri sau Summit-uri (așa cum poate știi că se practică la alte studiouri) și nici nu vei semna vreun contract de drepturi de autor cu noi, care să includă clauze subtile care să te constrângă atunci când vei dori să întrerupi colaborarea cu noi. Tratăm fiecare relație cu modelele la nivel personal, cu echitate și corectitudine.


Training premiat internațional & suport 24/7

Ai alături o echipă care îți oferă permanent suport tehnic, profesional și emoțional. Acesta este primul avantaj atunci când lucrezi cu un studio, și nu pe cont propriu.
Te susținem și te încurajăm. Iti oferim TRAINING profesional și premiat internațional, dezvoltat de însuși Lourdes - model cu performanțe excelente. Vei știi toate detaliile, “secretele” și atuurile pe baza cărora vei putea câștiga venituri de mii de dolari. Vei avea TRAINER PERSONAL care îți va fi alături pe drumul spre succes în primele 3 luni de colaborare. După această perioadă foarte importantă în ascensiunea ta ca model videochat poți să fii asistată ori de câte ori vrei, astfel încât niciodată să nu te simți singură atunci când ai nevoie de sprijin.

Un job sigur – 4000 RON garantat

Iți asigurăm corectitudine și transparența totală a colaborării, pentru ca tu să ai un venit lunar generos și sigur. Iți garantăm un VENIT MINIM de 4000 RON în primele 3 luni indiferent de încasările tale, astfel încât să nu duci grija banilor la început. Îți oferim acest venit pentru că ne bazăm pe experiența trainerilor noștri care știu să se adapteze personalității și caracterului modelului începător, astfel încât încasările să reflecte sumele dorite.


Program de lucru flexibil

Vei putea alege una din cele două ture de luni până vineri: tura de zi sau tura de noapte. Ai libertatea de a alege programul așa cum îți dorești, cu respectarea numărului de ore de lucru. Majoritatea modelelor noastre solicită să lucreze 9 ore pe zi deoarece astfel le crește performanța și implicit veniturile. Bineînțeles că nu te va obliga nimeni să lucrezi mai mult de 9 ore pe zi, dar am ales să le acordăm modelelor libertatea de a alege mai mult timp de lucru și astfel s-a ajuns la doar două ture.

Vacanțe, bonusuri, concursuri

Ca model videochat vei câștiga foarte mulți bani, dar bonusurile și vacanțele o să fie și ele la ordinea zilei. Acordăm bonusuri lunare de 1000 RON de fiecare dată când reușești să ai cele mai multe ore lucrate sau cele mai multe ore petrecute în sesiuni private din studio.
Organizăm concursuri tematice în urma cărora câștigătoarele se bucură de cadouri personalizate. La noi te simți răsfățată!


Aplică pentru
model
videochat
în Timișoara  Te rugăm să încarci o fotografie relevantă (max. 2MB)


  Vrei să deschizi un business profitabil?

  Descoperă avantajele
  FRANCIZEI
  Lourdes Studio


  Decizia de a deschide un nou business implică o serie de riscuri. Franciza Lourdes vine la pachet cu siguranța unei experiențe care îți poate garanta diminuarea riscurilor, deoarece noi știm să-ți spunem la ce să fii atent, cât trebuie să fie investiția inițială, în cât timp scoți profit etc.


  Nu ai nevoie de experiență în videochat dacă vrei să deschizi un business în acest domeniu. Odată devenit francizat vei primi toate informațiile și suportul de care ai nevoie, pentru a deschide un studio cu șanse reale de performanță și profit.


  VEZI TOATE BENEFICIILE FRANCIZEI

  Timișoara

  Calea Torontalului 69, clădirea VOX, Et. 9

  +4 0746 499 161

  Scrie-ne pe WhatsApp

  timisoara@lourdes-studio.ro

  we are Social!

  Twitter

  Twitter