Te invităm să faci cunoștință
cu EvieRoseCe poate fi mai frumos decât o femeie grațioasă, într-o ținută sexy, care te tachinează cu corpul ei fierbinte și cu buzele seducătoare? O singură privire de la această femeie te va fermeca! Ochii ei sunt plini de pasiune și sexualitate, care te vor înnebuni fără niciun dubiu. Fă cunoștință cu EvieRose, o frumusețe cu păr negru care te va seduce și îți va topi inima.

De cât timp ești model webcam? Îți amintești cum au fost primele tale săptămâni? 


Prima mea săptămână ca model a fost o săptămână grea, plină de informații, oameni și situații noi, dar datorită echipei care m-a susținut la fiecare pas, am reușit să o parcurg cu bine.

Ce ai cumpărat cu primii bani câștigați?

Îmi amintesc că primul lucru pe care l-am cumpărat cu primii bani câștigați au fost piese noi pentru mașina mea.

Care este lucrul preferat la site-ul cu care lucrezi?

Momentele neașteptate care mă fac fericită sunt lucrurile pe care le iubesc la BongaCams. Pentru că uneori poate ai o zi grea, dar în această comunitate majoritatea membrilor sunt prieteni, așa că te vor ajuta să te simți mai bine!

Cum te pregătești pentru broadcast-uri?

Este un proces luuung: machiaj, păr, alegerea unei ținute potrivită și până la urmă, tot îmi schimb vestimentația de 3-4 ori pentru că sunt indecisă și îmi doresc cel mai bun look în fiecare zi.

Imaginează-ți că ai putea fi oricine pentru o zi, pe cine ai alege?

Dacă aș putea fi oricine pentru o zi aș alege să fiu tot eu, însă cea mai bună versiune a mea. Ca să pot vedea unde trebuie să ajung după acea zi “promoțională” petrecută cu cea mai bună versiune a mea.

Ce părere ai despre romantism? 

Sunt o romantică. Îmi plac situațiile romantice și pasiunea. Îmi place să fiu intrigată de un bărbat, și dacă ar fi să aleg prefer romantismul decât o aventură sexuală.

După părerea ta, care este cea mai sexy parte a unei femei?

Hmm, probabil buzele, o talie subțire și un decolteu frumos. 

Dacă s-ar putea să ți se îndeplinească 3 dorințe chiar acum, care ar fi acelea?

Aș cere adăposturi pentru animalele abandonate din întreaga lume, mașina mea de vis și o viață fericită pe o insulă.

Ce ai vrea să le spui fanilor tăi?

Încercați să aveți grijă de voi și de imaginea voastră și să cunoașteți persoana dincolo de aspectul fizic - pentru că acesta este cel mai important lucru. Astfel s-ar putea să câștigați un nou prieten.

bcamsmagazinefamousmodelsevierose

Povestește-ne despre o experiență memorabilă.

Prima mea ședință privată a fost un moment de ținut minte pentru că eram o începătoare și era vorba despre niște aspecte fetiș pe care mi-a fost greu să le înțeleg în acel moment. Imaginează-mă cu o față șocată în timp ce încerc să creez un moment care să ofere plăcere celui din fața mea.

Există vreun sfat pe care l-ai da viitoarelor modele de webcam?

Fii răbdătoare, să nu crezi că meriți totul din prima și fii fericită cu ceea ce ai sau încearcă să obții mai mult într-un mod amabil.

Aspectul fizic sau felul în care gândești este mai important în această industrie?

Cred că ambele. Un bărbat devine interesat de aspectul frumos al unei femei, dar rămâne interesat dacă ești inteligentă. Dacă nu, va fugi chiar dacă arăți ca o păpușă.

Care a fost cel mai frumos lucru pe care l-a făcut un membru pentru tine?

Cel mai frumos lucru pe care l-a făcut un membru pentru mine a fost să mă susțină într-un concurs, fiind acolo pentru mine tot timpul și să mă surprindă cu amabilitatea lui, așa că merită un mare mulțumesc!

Cum ai decis să devii model?

Am devenit model datorită pasiunii mele pentru mașini. Toată lumea știe că iubesc mașinile. Mașina mea trebuia reparată, așa că am găsit o modalitate de a finanța situația și în același timp de a mă distra mai bine decât am făcut-o vreodată în viața mea!