Povești adevărate din
viața modelelor videochat

Mi-am început activitatea de model videochat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, în care m-am confruntat cu probleme personale de neimaginat. Nu mi-am închipuit niciodată că la vârsta de 31 de ani viața și cariera mea pot lua o întorsătură de acest gen, fapt pentru care mă simt extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Lourdes mi-a schimbat viața!


Mi-a fost teamă, la început pentru că nu știam ce urma să se întâmple, însă decizia de a alege un studio videochat în București cu care urma să colaborez și care era singura mea opțiune la momentul respectiv, a fost foarte ușor de luat. După un scurt studiu al pieței de studiouri videochat, a fost foarte ușor să mă decid pentru o colaborare cu Lourdes. Incă de la început m-am simțit primită cu căldură în mediul pe care îl alesesem. M-am simțit exact ca într-o familie alături de Lourdes și colegele mele.


Pentru mine, Lourdes este unul din acei oameni despre care poți spune că are puteri ieșite din comun care i-au adus succesul. Insă, Lourdes este o persoană extrem de simplă și foarte onestă care niciodată nu s-a lăsat doborâtă de greutățile de orice natură pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei. Este un om determinat și care dispune de o putere de muncă extrem de molipsitoare. Este un adevărat lider, lucru care este deja dovedit prin rezultatele extraordinare pe care împreună cu echipa sa le-a avut de la început.

In toți acești ani alături de Lourdes, am învățat multe lucruri, inclusiv despre mine însămi. M-am redescoperit și m-am adaptat la noua EU. Faptul că Lourdes a fost alături de mine, susținându-mă și ajutându-mă de fiecare dată în momentele mele grele, faptul ca a crezut în mine necondiționat, faptul că întotdeauna a arătat implicare și perseverență, toate acestea au condus la îndeplinirea multor satisfacții personale. dar și profesionale în același timp.


A avea succes ca model videochat presupune extrem de multă muncă și implicare. Inseamnă respect de sine, devotament de neimaginat și bineînțeles norocul de a avea persoana potrivită lângă tine care să îți ofere sprijin atunci când te lași copleșită de gândurile de a renunța la ceea ce ți-ai propus să realizezi. A renunța este extrem de ușor, oricine o poate face… însă nu noi!

Dacă ar fi să-ți dau un sfat ție - viitor model videochat - acesta ar fi să nu-ți fie teamă. Fă pasul și te asigur că la Lourdes Studio te așteaptă o familie care te va susține atât să faci performanță profesională, cât și în dezvoltarea ta ca persoană.