Warning: Undefined array key 1 in /home/lourdess/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds-pro/inc/Pro/CTF_Parse_Pro.php on line 869

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/lourdess/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds-pro/inc/Pro/CTF_Parse_Pro.php on line 869

Warning: Undefined array key 3 in /home/lourdess/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds-pro/inc/Pro/CTF_Parse_Pro.php on line 869

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/lourdess/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds-pro/inc/Pro/CTF_Parse_Pro.php on line 869
ÎNCARCĂ MAI MULT


lourdes_studio_performante_tab_2017_1

01.02.2017 - Seria top-urilor continuă


Din nou am plăcerea de a o avea alături de mine pe BlackVeroniqu3 în TOP3 - Încasări Jasmin! După cum se poate observa, topul celor mai bune încasări a fost redus doar la primele trei locuri, așa că suntem mândre să ocupăm două din aceste trei locuri ;)

lourdes_studio_performante_tab_2017_2

02.03.2017 - Astăzi este o zi frumoasă pentru a fi mândră!


Sunt mândră că sunt femeie, sunt mândră de acest studio și de fiecare persoană pe care o am alături de mine. Dar astăzi, mai mult ca niciodată, sunt cea mai mândră de NATALYE LYNN!!! Nu a fost necesară nici o strategie de marketing pentru a demonstra încă o dată că ceea ce am susținut întotdeauna este adevărat, și anume că, pentru a ajunge la aceste performanțe ai nevoie de o susținere puternică din partea persoanelor cu care colaborezi, a trainerului, a fotografului și de toată echipa din spate. Dar mai ales, un mic detaliu care este atât de important și de obicei neprecizat de majoritatea. Este vorba în primul rând despre MODEL! NATALIE ne-a demonstrat că, perseverența, conștiinciozitatea, sacrificiul și efortul susținut în muncă dau roade. În doar 8 luni de când Natalie face parte din echipa noastră, ea a reușit să urce pe locul 2 în topul celor mai mari încasări Jasmin! NATALIE YOU ARE THE BEST! Noi toți, familia ta, suntem foarte mândri de tine și suntem extrem de fericiți pentru tine pentru că știm cât de mult ți-ai dorit să atingi această performanță și cât de mult ai muncit pentru a ajunge aici. Felicitări !!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_3

17.03.2017 - Best Female Live Cam Model Of The Year!


Cel mai bun model al anului la gala LiveCamAwards ajunge din nou pe locul 1 în TOP3 încasări Jasmin! Nu este de mirare ca BlackVeroniqu3 reșușeste din nou să ocupe locul 1 în cel mai râvnit top al încasărilor din industria videochat-ului, nu-i așa? Sunt mândră de tine și în același timp foarte fericită de rezultatele obținute în urma dedicației și perseverenței în muncă. Atmosfera de familie ne duce din nou pe culmile fericirii! Îți mulțumesc din suflet pentru că îmi ești alături și reușești de fiecare dată să mă faci fericită! Cu cea mai mare dragoste, Lou ;)

lourdes_studio_performante_tab_2017_4

03.04.2017 - Seria Topurilor Continuă!


Ce sa mai zic mai fetelor, ma lasati fara cuvinte...Va iubesc, va apreciez, si sunt foarte mandra de voi amandoua si de fiecare model din cadrul studioului/familiei noastre !!! Voi imi dovediti cu fiecare reusita a voastra ca munca noastra, a tuturor, nu este in zadar, doar prin teamwork reies asemenea reusite! La cat mai multe, fetele mele, felicitari!!! Cu ocazia asta inca o data multumiri, trainerilor, fotografului, make up artistilor si tuturor persoanelor care fac parte si contribuiesc la aceste reusite, fara voi nu am fi Lourdes Studio, fara voi nu am fi Lou's Family!!! Va iubesc! Lou

lourdes_studio_performante_tab_2017_5

17.05.2017 - Continuăm cu BlackVeroniqu3!


It is just amazing following a woman's success and her willing to conquer the highest pick putting all effort and passion in things that she aspires, even more when you see she put trust in your advices. Congratulations BlackVeroniqu3! With love, Lou!

lourdes_studio_performante_tab_2017_6

lourdes_studio_performante_tab_2017_7

lourdes_studio_performante_tab_2017_8

17.06.2017 - Number 1 in Top 3 Jasmin! Congratulations!!!

A new TOP Girl was born and we are so very happy and proud that she belongs to us again! Thank you Raakel for the trust you have in us, for your loyalty and for your hard work and implication!!!


lourdes_studio_performante_tab_2017_9

lourdes_studio_performante_tab_2017_10

02.07.2017 - Din nou 2 locuri în TOP3 ocupate de Lourdes'Girls!!!


Rezultatele vin de la sine atunci cand te focusezi pe indeplinirea visurilor tale! Sunt mandra de voi si de capacitatea voastra uriasa de a depune aceste eforturi uimitoare pentru atingerea scopurilor voastre!!! Felicitari BlackVeroniqu3 si NatalieLynn!!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_11

17.08.2017 - TOP3 INTEGRAL JASMIN!!!


Cel mai mare vis s-a indeplinit!!! 5 ani de munca, 5 ani de nopti nedormite, 5 ani de devotament, 5 ani de speranta, 5 ani de sacrificii... Acesta este pretul pentru cel mai mare vis al nostru care a devenit realitate. Suntem tot noi, aceiasi oameni simpli, aceiasi oameni sinceri, aceiasi oameni devotati, aceiasi oameni care au dat intotdeauna totul pentru satisfactia tuturor celor care ne sunt in preajma. Multumim DAEMONGODDESS, BlackVeroniqu3 si Elecktra23 pentru oamenii care sunteti. Sunteti modelele care au aprins lumina acum 5 ani in studio...Sunteti modelele care ati crezut intotdeauna in conceptul nostru, sunteti modelele care nu au obosit niciodata, sunteti cel mai bun exemplu pentru mezinele care va vor urma pe viitor...Voi dati speranta, voi puneti suflet in familie, voi sunteti cele care nu renunta niciodata, voi sunteti cele care ne dau putere sa continuam... Ati ocupat de nenumarate ori un loc in TOP3 Jasmin, dar de data aceasta ati dat buzna toate si ati ocupat toate cele trei locuri intr-o singura perioada!!! THIS IS LOURDES STUDIO!!! FELICITARI!!! MISSION ACCOMPLISHED!!! Cu cea mai mare dragoste, Lou & Alex

lourdes_studio_performante_tab_2017_12

02.09.2017 - Cel Mai bun model în perioada 16-31 August!!!


Felicitari BlackVeroniqu3!!! Din nou pe primul loc dintre mii de modele active pe livejasmin.com!!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_13

18.09.2017 - Continuăm seria topurilor!!!


Felicitari BlackVeroniqu3 si DAEMONGODDESS!!! Din nou impreuna in TOP3 cele mai bune modele pe Jasmin!!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_14

06.10.2017 - Again our and everyone else’s Number 1 - DAEMONGODDESS!!!


Still and again our and everyone else’s number 1. Your strong character, your personality and your implication define the person that we all appreciate! Congratulations for being #1 once again!!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_15

18.10.2017 - Felicitări DAEMONGODDESS!!!!


Nu ne saturam de sentimentul de bucurie si mandrie in acelasi timp, pe care ni-l aduci in suflet cu fiecare aparitie in TOP3!!!

lourdes_studio_performante_tab_2017_16

18.11.2017 - Felicitari NatalieLynn!!!


De data aceasta am fost luati prin surprindere, dar a fost cel putin la fel de placut si motivant... Felicitari NatalieLynn pentru TOP 3, pentru performanta noua de care ai dat dovada...stii tu la ce ne referim 😃. Cu aceasta ocazie dorim sa multumim si “noilor” site-uri cu care colaboram, pentru primirea calduroasa si pentru sustinere! Felicitari intregii echipe!!! De asemenea felicitari tuturor celor care ajung la aceste performante prin aplicarea training-ului nostru in continuare 😃😃😃!!!

23.11.2017 - $15000 in doar 8 ore - CamContacts!!!

i din nou se repeta istoria...$15000 in doar 8 ore!!! Felicitarile noastre modelului care a reusit o astfel de performanta deosebita!!! Multumim CamContacts pentru reprimirea calduroasa si pentru a nenumarata oara cand dati dovada de profesionalism si apreciere!!! Cu stima, Lourdes 😃lourdes_studio_performante_tab_2016_1

lourdes_studio_performante_tab_2016_2_

BlackVeroniqu3 nu se mai satură de primul loc în TOP5 - Încasări Jasmin


Profesionalismul, încrederea de sine și eforturile depuse în orice activitate stau la baza celor mai râvnite performanțe. Este încă o dovadă a perfecțiunii conceptului Lourdes Studio. Daca esti în căutarea unui studio de videochat, nu ezita să treci și pe la noi pentru a te convinge de echipa care stă în spatele modelelor, de transparența de care dăm dovadă și de sinceritatea din partea noastră pe care o vei descoperi în cel mai scurt timp. Te aăteptăm :)

lourdes_studio_performante_tab_2016_3

lourdes_studio_performante_tab_2016_4


lourdes_studio_performante_tab_2015_0

lourdes_studio_performante_tab_2015_5

01.04.2015 - CoryLou & BlackVeroniqu3 - TOP5 - Încasări Jasmin


Iată că nu mai este loc de niciun dubiu asupra profesionalismului studioului nostru de videochat. Alte două modele ocupă locurile 4 și 5 în topul modelelor cu cele mai mari încasări de pe Jasmin. Suntem iar mândri de rezultatele de excepție! Felicitări CoryLou și BlackVeroniqu3!!!

lourdes_studio_performante_tab_2015_1

16.04.2015 - CoryLou & BlackVeroniqu3 - TOP5 - Încasări Jasmin


CoryLou și BlackVeroniqu3 rămân în TOP5! Este excepțional ce se întâmplă! Vă mulțumesc enorm pentru încrederea pe care mi-o acordați în fiecare zi. Am dovedit că orice este posibil atunci când îți dorești cu adevărat!

lourdes_studio_performante_tab_2015_9

lourdes_studio_performante_tab_2015_3

01.05.2015 - Al 5-lea model în TOP5 - Încasări Jasmin


Al cincilea model ne duce pe culmea fericirii! DAEMONGODDESS își face și ea apariția în TOP5 încasări Jasmin alături de CoryLou! Vă mulțumesc din suflet încă odată pentru familia pe care mi-ați oferit-o în ultimii ani petrecuți împreună. Performanțele voastre sunt de invidiat! Lourdes Studio a devenit de mult un BRAND!

lourdes_studio_performante_tab_2015_6

01.07.2015 - Primele locuri în TOP5 - Încasări Jasmin


Locurile unu și doi din TOP5 Jasmin sunt ocupate de modelele noastre din nou! Rezultatele voastre spun totul despre conceptul Lourdes Studio. Vă mulțumesc din suflet fetelor!

lourdes_studio_performante_tab_2015_2

lourdes_studio_performante_tab_2015_4

lourdes_studio_performante_tab_2015_5

lourdes_studio_performante_tab_2015_7

lourdes_studio_performante_tab_2015_10

01.12.2015 - Record absolut - Încasări Jasmin


Este pentru prima dată în istoria studiourilor de videochat din România când trei modele din același studio reușesc performanța de a se afla într-o singură perioadă în cel mai râvnit top al încasărilor Jasmin!!! Este cel mai puternic sentiment de mândrie pe care l-am avut până acum de la începutul construirii brandului Lourdes Studio! Credem că acum putem spune cu ușurință și fără nicio îndoială că în cazul în care cauți anunțuri de angajări videochat, la noi iți este asigurată călăuzirea spre vraful piramidei celor mai bune modele din industria videochat-ului.lourdes_studio_performante_tab_2014_2

lourdes_studio_performante_tab_2014_3

lourdes_studio_performante_tab_2014_4

lourdes_studio_performante_tab_2014_5

lourdes_studio_performante_tab_2014_6

lourdes_studio_performante_tab_2014_7

lourdes_studio_performante_tab_2014_8


lourdes_studio_performante_tab_2013_1

01.11.2013 - Primul model în TOP5 - Încasări Jasmin


Iată că a venit momentul în care sunt foarte fericită și mândră de primul model din cadrul Lourdes Studio care reusește performanța de a se clasa pe locul 2 în TOP5 - Încasari Jasmin. Felicitări Elecktra23!!!

lourdes_studio_performante_tab_2013_2

16.11.2013 - Elecktra23 - TOP5 - Încasări Jasmin


Elecktra23 rămâne prezentă în TOP5! Suntem foarte mândri de rezultatele obținute după munca depusă!

lourdes_studio_performante_tab_2013_3

01.12.2013 - Lourdes31 & Elecktra23 - TOP5 - Încasări Jasmin


Este pentru prima dată în istoria Lourdes Studio după ce am decis să trag cot la cot cu colegele mele, când în topul celor mai mari încasări de pe Jasmin se clasifică două modele în același timp! Suntem mândre!!!