Am inaugurat Lourdes Studio Timișoara

Povestea a început acum 13 ani, cu Lourdes - un model pasionat care avea un vis. Astăzi, la început de an 2021, deschidem un nou capitol - o locație Lourdes Studio, într-un oraș de care m-am îndrăgostit la prima vedere - Timișoara. Te invităm să descoperi un nou concept de studio videochat!


Amenajat într-o clădire exclusivistă, la etajul 9 din superba clădire VOX, noul studio videochat Lourdes Studio Timișoara o să te încânte cu amenajările de lux și condițiile premium de lucru pe care le oferim modelelor! Am făcut inaugurarea noului studio de videochat din Timișoara în ianuarie 2021, cu mult entuziasm și emoții!


Cele 7 camere ale studioului sunt amenajate cu cu stil și sunt menite să creeze o atmosferă glamour și relaxantă pentru modelele de videochat. Deși este o locație nouă, standardul Lourdes rămâne la fel de ridicat: oferim condiții de lucru excelente, training premiat internațional, un venit minim garantat de 4000 lei încă din prima lună, contract de colaborare transparent și echitabil.

În plus, relaxarea la lucru va veni foarte ușor admirând panorama orașului Timișoara de la etajul 9 al clădirii VOX, noul sediu Lourdes Studio.

Am fost adesea întrebați care este secretul câștigurilor foarte mari pe care le înregistrează modelele Lourdes, lună de lună. Secretul are la bază mai multe principii de la care nu ne abatem în profesia noastră; acestea sunt foarte importante mai ales într-un domeniu atât de “sensibil la public” precum este videochat-ul. În primul rând relația cu fiecare model în parte este una bazată pe respect, profesionalism și transparență. Ne adaptăm modul de lucru în conformitate cu personalitatea modelului.


Prin training-urile marca Lourdes, modelele de videochat învață cum să-și dezvolte abilitățile proprii pentru a se simți confortabile cu job-ul de model videochat și în același timp să aibe priză la publicul tot mai “pretențios”. De asemenea, în primele 3 luni, fiecare model i se alocă un trainer care ghidează modelul pas cu pas: o consiliază ce ținute să poarte, îi prezintă regulile studioului, o însoțește și o pregătește pentru ședințele foto, o sfătuiește și chiar îi scrie pe chatul privat ce teme / subiecte să abordeze cu clienții. Astfel modelul de videochat învață să-și dezvolte un stil propriu bazat pe un know-how comportamental dezvoltat de Lourdes de-a lungul a 14 ani de activitate.


Toate aceste avantaje sunt oferite de Lourdes și modelelor de videochat care decid să înceapă o colaborare cu Lourdes Studio Timișoara. Știm că multe modele au încercat să lucreze în alte studiouri din Timișoara și au fost dezamăgite de câștigurile mici și de modul cum au fost tratate.


Când încerci la mai multe studiouri și ești dezamăgită, iar într-un final ajungi la Lourdes Studio realizezi că aici poți să atingi performanțe de top! De ce? Pentru că ți se livrează cunoștințele de care ai 100% nevoie și o întreagă echipă îți oferă suport 24/7. Dacă ți-ai dorit mereu câștiguri de mii de dolari pe lună te încurajăm să ne cunoști. Vei decoperi o abordare incredibil de eficientă a trainingului modelat pe cerințele și aptitudinile tale. Noi te așteptăm să te îndrumăm spre succesul care îți va schimba viața, chiar în orașul tău - în Timișoara :)