Am deschis încă o locație de videochat Lourdes Studio în București
Zona Ștefan cel Mare


Angajări Videochat București – câștiguri reale, beneficii nelimitate


În luna august am deschis șampania și am inaugurat un nou studio de videochat în București - Lourdes Studio, Ștefan cel Mare. Cu multe emoții am îmbrățișat acest moment important în evoluția Lourdes Studio. Este un studio de videochat premium, care oferă modelelor cele mai bune condiții de lucru pentru a face performanță. Suntem siguri că am ridicat standardul în angajări videochat din București!

Povestea studioului Lourdes


Acum 9 ani, când am deschis primul studio de videochat, eram un model internațional, cu performanțe uimitoare (am înregistrat câștiguri de $71529 într-o singură lună) și aveam un vis: să ofer și altor fete șansa de a câștiga foarte mulți bani, într-o meserie care să le placă.


Sunt Lourdes - owner al studiourilor cu același nume și am dezvoltat o strategie de business care anual înregistrează peste 50 de apariții în topul modelelor videochat cu cele mai mari încasări de pe platformele internaționale.

Inaugurarea unui nou studio vine să încununeze succesul, seriozitatea și perseverența care ne caracterizează. 

Noua locație oferă șansa altor tinere să câștige peste 10000$/lună. Hai și tu în echipa noastră de success alegând să lucrezi cu oamenii care oferă angajări videochat în București, având totodată posibilitatea de a fi independentă! Tot ce trebuie să faci este să ne suni! 


VREAU SĂ COLABORĂM!

Lourdes Studio din București - zona Ștefan cel Mare - este o locație de lux ce dispune de spații comune de recepție și de relaxare, zone amenajate pentru make-up, birouri pentru departamentul de training și media, spațiu amenajat pentru meeting-uri, zonă de relaxare și de luat masa.

Și mai multe beneficii


Departamentul de training pentru modele este echipat cu calculatoare performante, fiecare având conectate 2 sau mai multe monitoare care permit vizualizarea mai multor modele. De asemenea, calculatoarele dispun de difuzoare audio și programe de monitorizare a modelelor, cu scopul de a oferi suport tehnic și de training în timp real și cât mai adecvat, în situațiile în care sunt necesare îndrumări din partea trainerilor.


Zona dedicată machiajului este compusă din mese pentru make-up profesionale ce dețin multiple compartimentări pentru produsele cosmetice și care sunt echipate cu iluminare profesională adecvată. Ne asigurăm că procesul de make-up și înfrumusețare al modelelor se desfășoară cu produse de lux, cât mai ușor și rapid.

Spațiile comune de relaxare sunt amenajate cu canapele și fotolii de calitate, cu măsuțe pentru ceai/cafea, precum și elemente de decor interior, astfel încât am creat o atmosferă care invită la relaxare și meditație atunci cand modelele și staff-ul își alocă pauzele necesare sau ajung la sfârșitul programului de lucru.


Fiecare din cele 15 camere este amenajată cu mobilier de lux, decorată cu stil și personalitate, atfel încât modelele noastre să se simtă relaxate și răsfățate. Și pentru că respectăm foarte mult standardele de igienă mai ales în acest domeniu - videochat, am echipat fiecare cameră cu baie proprie. Acest lucru oferă modelelor confortul de care au nevoie pentru a se pregăti și a face performanță în timpul programului de lucru.

Descoperă-ți adevăratul potențial!


Deși este o locație nouă, standardul Lourdes Studio rămâne la fel de ridicat în domeniul angajări videochat: oferim condiții de lucru excelente, training premiat internațional, un venit minim garantat de 4000 lei încă din prima lună, contract de colaborare transparent și echitabil. 


De asemenea, în primele 3 luni, fiecărui model i se alocă un trainer care ghidează modelul pas cu pas: o consiliază ce ținute să poarte, îi prezintă regulile studioului, o însoțește și o pregătește pentru ședințele foto, o sfătuiește și chiar îi scrie pe chatul privat ce teme / subiecte să abordeze cu clienții. Astfel modelul de videochat învață să-și dezvolte un stil propriu bazat pe un know-how comportamental dezvoltat de Lourdes de-a lungul a 14 ani de activitate. 

Vrei să fii independentă financiar și să lucrezi în condiții de lux? Hai să ne cunoaștem la un interviu - Lourdes Studio București îți garantează o experiență de angajare în videochat incredibil de frumoasă.