Cum transformăm dezamăgirile modelelor
care au lucrat la alte studiouri, în succes


3 perspective, acceași poveste de succes!


Suntem adesea întrebați cum reușim să ne motivăm modelele să fie perseverente și să nu-și piardă focusul, să fie pozitive zi de zi când lucrează online. Răspunsul este simplu, dar nu simplist… și nu toți îl pot pune în aplicare. Dacă îți place ceea ce faci și pui pasiune nu o să simți că lucrezi nici măcar o zi. Acesta este mottoul după care ne trăim viața și asta încercăm să le insuflăm modelelor noastre.


Colaborăm cu ele și le susținem la fiecare pas, înțelegem partea umană implicată în acest job de model videochat, cunoaștem preferințele clienților membrii și știm cum reacționează în diverse conjuncturi - toate vin din experiența mea personală ca model și știu ce stă la baza unui model de success.

Multe modele care vin la interviu au avut o experiență negativă la alte studiouri de videochat, nu au încredere că pot câștiga mulți bani și sunt dezamăgite. Este o muncă grea să le schimbăm setarea mentală, dar le explicăm că situația se poate schimba în una pozitivă dacă, atât noi - echipa de management și training- cât și ele, ne implicăm cu adevărat.

Un asemenea model este RheaAnderson care a pășit la primul interviu cu noi acum 4 luni. În fața mea, la interviu se afla o persoană tristă, dezamăgită, cu atitudine negativă față de acest job. Sincer, nu eram sigură că o să pot să-i schimb setarea mentală și atitudinea. Dar sunt mândră și bucuroasă să spun că, 4 luni mai târziu, este o cu totul altă persoană. Zâmbetul și optimismul ei nu doar că atrag mulți fani online, complimente din partea membrilor și cadouri online, dar nou venitele o privesc ca un exemplu la care ar vrea să acceadă într-o zi.
(Lourdes - Lourdes Studio

Permiteți-ne să o prezentăm pe Rhea prin intermediul interviului cu ea și a trainer-ului care a asistat-o pas cu pas.


De când lucrezi în industria videochat?

Sunt în această industrie din 2014, dar cu o pauză lungă de 3 ani.

Cum a fost colaborarea cu cele 2 studiouri la care ai lucrat înainte?

Prima colaborare a fost cu Studioul "X" - care la acea vreme era unul dintre cele mai faimoase studiouri din domeniu, motiv pentru care am început la ei. Nu știam nimic despre această industrie la acea vreme, nu aveam termen de comparație, de aceea primul an a fost plin de experiențe frumoase și am câștigat mai mulți bani decât puneam face la un job normal. Cea care m-a ajutat foarte mult a fost trainerul meu care m-a învățat multe despre industria videochat. Din păcate a plecat la un moment dat (nu spun aici motivul :) ) și acest lucru m-a impactat foarte tare. Veniturile mele au scăzut drastic, la fel și starea de spirit. Am decis să plec și să iau o pauză.


Cea de-a doua colaborare a fost cu Studioul "Y" și a fost cea mai proastă decizie pe care am luat-o în toată viața mea. Știu că nu e ok să vorbesc de rău alte studiouri cu care am colaborat, dar acesta e adevărul și sper ca alte fete să citească aceste rânduri înainte de a lua o decizie, deoarece sunt studiouri care în realitate sunt total diferite față de cum par din exterior. Eu am aflat acest lucru după 1 an de colaborare - da, am fost răbdătoare :) și de felul meu îmi place să fiu loială oamenilor. Dar cei de la acest studio nu sunt pregătiți pentru această industrie și merg mai mult pe cantitate, decât pe calitate. Dar din greșeli învățăm! :))

Ce te-a determinat să colaborezi cu Lourdes Studio?

Auzisem de Lourdes Studio încă de pe vremea când lucram la S… 2… Dar părea că nu este ușor să ajungi la ei. De ce spun asta? Pentru că fetele care lucrau acolo erau la un nivel foarte înalt și nu știam pe nimeni care să-mi spună că și eu pot deveni ca ele. Într-un final una din colegele mele a început o colaborare cu Lourdes Studio și mi-a spus cât de încântată este. Pentru că îmi doream foarte mult o schimbare în bine mi-am făcut curaj să merg la un interviu. Cred că oamenii și conjuncturile apar în viață cu un motiv. Poate sună a clișeu, dar am simțit că trebuie să încerc să-mi obțin o șansă.

Colaborezi cu noi de 4 luni. Cum a fost adaptarea? Cum te simți?

Și iată-mă aici :) O să fiu sinceră, la început mi-a fost greu. Îmi era teamă. Dar echipa, celelalte modele, studioul și ambianța plăcută m-au făcut să mă simt ca acasă. Studioul este foarte luxos și îmi place extrem de mult, dar ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii cu care colaborez. În fiecare zi mă simt răsfățată, deci mă simt grozav :)

Care e diferența dintre acest studio și cele la care ai lucrat înainte?

Nu există termen de comparație. Dar dacă e să pun accentul pe ceva, oamenii de aici fac diferența. Iar pentru mine acest lucru e cel mai important.

Cât de mare e diferența de câștiguri?

Nu mă simt confortabil să vorbesc despre cât am câștigat înainte, dar ceea ce pot să spun este că acum am cele mai mari câștiguri zilnice din toată perioada de când lucrez în industria videochat. Deci diferența e mare, câștigurile sunt duble, chiar triple față de cât făceam la alte studiouri.

Cât de diferit este conceptul și sistemul de training?

Total este diferit la Lourdes Studio. Sistemul de training, modul în care am fost învățată să vorbesc cu oamenii, modul în care stau în fața camerei de filmat, modul în care arăt, mă mișc…. Aici am învățat totul de la început.

Cum este colaborarea cu trainerul?

În scurt timp ea m-a învățat să descopăr cum sunt eu și să pun valoare pe asta. M-a făcut să cred în mine și mi-a dat încrederea că pot să fac și să reușesc în tot ce îmi propun, dacă îmi doresc cu adevărat și muncesc ca să le obțin.

Vrei să împărtășești ceva din experiența ta modelelor din această industrie? Știm că multe modele video chat citesc articolele de pe site-ul nostru și sunt curioase să descopere conceptul #lourdesmodels, iar tu ești acum un model de succes.

Primul sfat ar fi să se informeze corect despre studioul și oamenii cu care o să colaboreze. Al doilea - ai încredere în trainerul tău (cel puțin la Lourdes Studio poți să ai încredere 100%), ai încredere în tine și lucrează cu perseverență. Acest job are rezultate incredibile dacă lucrezi cu oamenii potriviți, dar e nevoie și de muncă, seriozitate și perseverență din partea modelului… și un pic de noroc ;)

Bianca a fost și este în continuare, trainerul lui Rhea încă din prima zi - Descoperă perspectiva ei despre ce înseamnă model de succes în video chat.


Scopul nostru la Lourdes Studio este să avem modele care se simt bine cu cine sunt și cu industria de video chat, care cunosc mintea umană - sunt premizele de la care plecăm în colaborarea cu un model pentru ca aceasta să aibă succes. Programul nostru de training se bazează pe aceste aspecte, pe lângă provocările zilnice venite din partea membrilor, care nu sunt scrise într-un scenariu, dar #lourdestrainers sunt instruiți să le găsească intuitiv. De aceea alegem trainerii cu grijă, așa cum face și în cazul modelelor.

Cum era Rhea când a început trainingul cu tine?

Prima impresie pe care mi-a lăsat-o Rhea era de dezamăgire în legătură cu câștigurile mici pe care le-a avut la alte studiouri, ceea ce mi-a confirmat și ea.

Care a fost cea mai mare provocare în trainingul cu Rhea?

Zilnic am provocări cu fiecare model, dar cu ea a fost vorba despre a-și câștiga încrederea în sine și în potențialul ei. De asemenea îmi doream să fie mai pozitivă și să fie motivată, chiar și de micile câștiguri de până acum, că este pe drumul cel bun spre a deveni o versiune mai bună a ei ca model videochat.

Cum s-a schimbat Rhea în aceste 4 luni de când lucrează la Lourdes Studio?

Rhea a devenit un model mai bun - pot să spun că este o persoană total diferită față de cea care a venit la interviu. Încă de la început a fost implicată, determinată și mi-a ascultat toate sugestiile și sfaturile, chiar și în momentele când nu era foarte sigură că va funcționa ceea ce îi spuneam. Cu fiecare zi a văzut îmbunătățirile ceea ce i-a dat încredere în mine. Având în vedere că este o persoană care muncește foarte mult și văzând progresele făcute în aceste 4 luni, sunt sigură că va deveni repede un model de succes.

Din poziția ta de trainer lourdesmodels și manager la Lourdes Studio din 2018, care a fost cea mai mare provocare și cel mai bun rezultat de până acum?

Așa cum spuneam, pentru noi trainerii, cea mai mare provocare este să le redăm încrederea modelelor pe care au pierdut-o la alte studiouri, din cauza experiențelor negative pe care le-au avut cu oamenii și trainerii de acolo. Pentru modele cred că este dificil să înțeleagă că trebuie să muncească serios la acest job, la fel ca în orice alt business.
Cea mai mare satisfacție pe care o am este când modelele noi sunt facinate de diferența foarte mare care există în conceptul nostru și în abordarea pe care o avem față de modele. De asemenea ne bucură să vedem cum reacționează când realizează că pot câștiga foarte mult în urma muncii lor, că se simt apreciate de membrii și de către echipă. Știind că am contribuit la toate astea are un impcat emoțional foarte mare asupra stării mele de bine 🙂

Care este cel mai des răspuns primit de la modelele ce vin de la alte studiouri, când le întrebați ce cred despre succes, după ce s-au alăturat echipei Lourdes Studio?

Modelele care vin de la alte studiouri sunt foarte surprinse de trainingul nostru și de cât de mult suntem implicați noi, ca echipă. Realizează și înțeleg importanța de a avea pe cineva alături care să le ajute mereu, dar care să le și împărtășească din experiența ei ca și model. Ca să reușești ca model ai nevoie alături de o echipă implicată la fel de mult ca și tine. Acesta e secretul rețetei noastre, pe care atât de multe studiouri încearcă să o copieze, dar fără succes, deoarece alte studiouri nu fac eforturi de a susține modelele în fiecare moment.

Care este cea mai mare satisfacție de când ești trainer Lourdes Models?

Cea mai mare satisfacție a mea este când văd schimbarea în bine a modelelor, datorită ajutorului și a suportului oferit de mine. Când le văd că devin modele de succes și câștigă venituri atât de mari, cum nu și-au imaginat că pot. Sunt mândră să recunosc că acest lucru se întâmplă des, și pentru fiecare model simt la fel. Sunt bucuroasă, entuziasmată și în același timp, norocoasă și binecuvântată pentru că am șansa de a îmbunătăți viața atâtor modele. Nu pot să numesc o singură satisfacție pe care o am, deoarece toate realizările modelelor cu care lucrez sunt, de fapt, satisfacțiile mele 🙂 Sunt foarte norocoasă că pot să simt zilnic, că munca mea contează și are rezultate incredibile.

Cum transformăm dezamăgirile modelelor care au lucrat la alte studiouri, în succes
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri.
Citește în continuare