Lourdes Studio Crângași -
inaugurăm a treia locație în București


Marcăm peste 16 ani de succes prin deschiderea unui nou studio de video chat în București, zona Crângași.

Îți oferim un VENIT MINIM GARANTAT de 4000 RON în primele 3 luni indiferent de încasările tale, astfel încât să nu duci grija banilor la început. Noi îți garantăm acest venit pentru că ne bazăm pe experiența trainerilor noștri care știu să se adapteze personalității și caracterului modelului începător, astfel încât încasările să reflecte sumele dorite. După ce crești ca și experiență, veniturile tale pot să ajungă la mii de dolari lunar.

Câștigă-ți independența financiară și stilul de viață pe care ți-l dorești! Hai în echipa Lourdes Models!


DESCOPERĂ LOURDES STUDIO

16+

Ani de experiență

25

Premii internaționale și mondiale

400

Modele antrenate online și on-site la nivel mondial

30+

Modele calitative în studiourile noastre

 

Tu ești prioritatea noastră


Am construit peste 16 ani de performanță bazându-ne pe un
principiu simplu, dar nu simplist: abordăm relația cu modelele
bazându-ne pe respect!

Îți oferim un VENIT MINIM GARANTAT de 4000 RON în primele 3 luni indiferent de încasările tale, astfel încât să nu duci grija banilor la început. Noi îți garantăm acest venit pentru că ne bazăm pe experiența trainerilor noștri care știu să se adapteze personalității și caracterului modelului începător, astfel încât încasările să reflecte sumele dorite. După ce crești ca și experiență, veniturile tale pot să ajungă la mii de dolari lunar.

DESCOPERĂ AVANTAJELE DE A FI UN MODEL #LOURDESContract legal

Îți asigurăm corectitudine și transparență totală în colaborare: te ajutăm să îți înființezi o firmă legală cu care vom semna un contract de colaborare corect, cu respectarea drepturilor tale, fără condiții ascunse.
Contractul de colaborare cu noi este legal, echitabil pentru ambele părți și îți oferă avantajul de a plăti doar 1% din venituri către stat, o dată la trei luni, ca impozit pe venit. Astfel, cea mai mare parte a veniturilor îți rămâne ție.
Finalizarea colaborării se realizează la decizia oricăruia, fără să pretindem o taxă de neconcurență sau exclusivitate așa cum probabil ai întâlnit la alte studiouri. Vrem colaborări corecte și transparente.

50 - 60% din încasări

De peste 12 ani profesăm în domeniul videochat și ne bazăm pe valori sănătoase care ne garantează colaborari pe termen lung cu modelele. Câștigurile tale se vor situa între 50%-60% și vor fi plătite lunar în data de 10 pentru luna anterioară.
Excludem din start plata din offshor-uri sau Summit-uri (așa cum poate știi că se practică la alte studiouri) și nici nu vei semna vreun contract de drepturi de autor cu noi, care să includă clauze subtile care să te constrângă atunci când vei dori să întrerupi colaborarea cu noi. Tratăm fiecare relație cu modelele la nivel personal, cu echitate și corectitudine.


Program de lucru flexibil

Vei putea alege una din cele două ture de luni până vineri: tura de zi sau tura de noapte. Ai libertatea de a alege programul așa cum îți dorești, cu respectarea clauzelor contractuale. Majoritatea modelelor noastre solicită să lucreze 9 ore pe zi deoarece astfel le crește performanța și implicit veniturile. Bineînțeles că nu te va obliga nimeni să lucrezi mai mult de 9 ore pe zi, dar am ales să le acordăm modelelor libertatea de a alege mai mult timp de lucru și astfel s-a ajuns la doar două ture.

În plus, modelele care reușesc să atingă performanța de 10 000 $ înainte de a se termina perioada de 14 zile, care este cuprinsă între 1-15 sau 15-31, au liber pentru restul zilelor. Și da, primești zile libere și în situația în care atingi acea sumă după 3 sau 5 zile de la începutul perioadei. La Lourdes Studio am apreciat mereu implicarea și performanța care vine la pachet cu aceasta și considerăm că aceste modele au nevoie de timp liber pentru ele, pentru a se recupera.

Training premiat internațional și suport 24/7

Ai alături o echipă care îți oferă permanent suport tehnic, profesional și emoțional. Acesta este primul avantaj atunci când lucrezi cu un studio, și nu pe cont propriu.
Te susținem și te încurajăm. Iti oferim TRAINING profesional și premiat internațional, dezvoltat de însuși Lourdes - model cu performanțe excelente. Vei știi toate detaliile, “secretele” și atuurile pe baza cărora vei putea câștiga venituri de mii de dolari. Vei avea TRAINER PERSONAL care îți va fi alături pe drumul spre succes în primele 3 luni de colaborare. După această perioadă foarte importantă în ascensiunea ta ca model videochat poți să fii asistată ori de câte ori vrei, astfel încât niciodată să nu te simți singură atunci când ai nevoie de sprijin.


Un job sigur – 4000 RON garantat

Iți asigurăm corectitudine și transparența totală a colaborării, pentru ca tu să ai un venit lunar generos și sigur. Iți garantăm un VENIT MINIM de 4000 RON în primele 3 luni indiferent de încasările tale, astfel încât să nu duci grija banilor la început. Îți oferim acest venit pentru că ne bazăm pe experiența trainerilor noștri care știu să se adapteze personalității și caracterului modelului începător, astfel încât încasările să reflecte sumele dorite.

Vacanțe, bonusuri, concursuri

Ca model videochat vei câștiga foarte mulți bani, dar bonusurile și vacanțele o să fie și ele la ordinea zilei. Acordăm bonusuri lunare de 1000 RON de fiecare dată când reușești să ai cele mai multe ore lucrate sau cele mai multe ore petrecute în sesiuni private din studio.
Organizăm concursuri tematice în urma cărora câștigătoarele se bucură de cadouri personalizate: coșuri cadou cu bunătăți, zile de răsfăț la spa, vacanțe în care modelele sunt acompaniate de un fotograf care le importalizează în poze de-ți date răsuflarea, escapade de weekend pentru două persoane… și lista poate continua. La noi sigur te simți răsfățată!


Aplică pentru
model
videochat
în a treia locație
din București  Te rugăm să încarci o fotografie relevantă (max. 2MB)


  București

  str. Barbu Văcărescu, nr. 51

  Bdul Pipera 1z, Voluntari

  +4 0746 499 161

  Scrie-ne pe WhatsApp

  office@lourdes-studio.ro

  we are Social!

  Twitter

  Twitter