Alege să lucrezi într-un
Studio Videochat București

Dorești să devii un model de succes? Alege Lourdes Studio Videochat București!


De ce să faci videochat?
Avantaje Videochat


Pentru că videochatul nu este doar un job, este un mod de a trăi în lux. Este modalitatea prin care înveți să fii o femeie elegantă, independentă financiar, rafinată, o femeie care are succes în viață. Noi, la Lourdes Studio Videochat București îți oferim posibilitatea de a-ți dezvolta o carieră de succes. La noi, vei avea parte de training specializat și recunoscut pe plan internațional, care te va ajuta apoi să câștigi banii pe care ți i-ai dorit dintotdeauna. Astfel vei avea parte de tot ce visezi: hainele și accesoriile de lux pe care ți le-ai dorit, vacanțe în destinații exotice, iar răsfățul va fi la ordinea zilei. În plus, propria mașină și casa mult visată vor deveni realitate.


Dar avantajele nu se opresc aici…

Vei lucra într-un studio de videochat București de top, pe care îl vei aprecia din prima zi. Profesionalismul de care dăm dovadă te va face să fii mândră de alegerea ta și te vei simți susținută pas cu pas, încă din prima zi.

Așa că alege să faci videochat în cadrul studioului nostru și fii independentă financiar!

De ce să lucrezi cu cel mai bun studio de videochat din România?


Modelelor de top trebuie să li se ofere cele mai bune condiții de lucru, pentru ca ele să-și arate adevăratul potențial. La Lourdes Studio Videochat București ne asigurăm că toate condițiile sunt îndeplinite, pentru ca tu să ai parte de experiențe de lucru plăcute alături de noi. Astfel, te vei simți în largul tău încă de la început, ca model videochat. Dacă alegi să devii model la noi, în primele 3 luni vei avea parte de trainerul tău propriu, o persoană cu experință și foarte bine pregătită care îți va oferi training specializat, îți va explica toate secretele acestui domeniu și te va îndruma să-ți dezvolți stilul potrivit personalității tale.


Mai mult, vei învăța alături de noi, cum să ai încasări de top și vei câștiga un venit lunar de mii de dolari, cu mult peste media câștigurilor din București România. Industria videochatului este o ocazie unică, ce nu trebuie ratată. Iar noi îți oferim posibilitatea de a te dezvolta pe toate planurile: financiar, emoțional și profesional. Astfel, a lucra ca model videochat la Lourdes este un drum sigur spre a câștiga foarte mulți bani.

Ce îți oferim mai concret?


Program flexibil - ai posibilitatea de a-ți face singură programul de lucru, în funcție de preferințele tale și de programul tău personal. Ceea ce este important este să respecți numărul de ore de lucru pe care trebuie să le petreci online.


Venituri substanțiale - lucrând cu Lourdes Studio Videochat București vei câștiga mai mult decât ți-ai închipuit. Modelele noastre înregistrează venituri de zeci de mii de dolari și asta doar datorită experienței noastre pe care o dăm mai departe fiecărui nou model care ajunge la noi în agenție.

Locație centrală - avem două locații de lux în București, așa că vei putea lucra de oriunde îți dorești și este mai aproape de tine.

Te ajutăm să-ți creezi o poveste de succes - pentru că fiecare persoană merită să îi fie recunoscute meritele, noi te asigurăm că vei avea succes în cariera de model online.

lourdes_studio_livecam_awards_2021_trofeu

Sună prea bine să fie adevărat?
Vezi testimonialul unui model care ne-a ales!


Lourdes Studio a fost prima și așa cum am mai spus, singura mea alegere, cât timp voi activa în acest domeniu. Lourdes Studio nu este doar un studio oarecare de videochat, Lourdes Studio înseamnă “acasă”, “familie", înseamnă "echipă" - o echipă ce m-a susținut din toate punctele de vedere, atât cât am fost în studio, dar și de când sunt model al Academiei Lourdes.
Lourdes Studio este o echipă formată din oameni minunați, serioși, axați pe performanță și depășirea propriilor limite. A fii model de videochat implică multă muncă, ore nedormite, seriozitate și dedicație, însă atunci când ai lângă tine oameni ce te susțin toate aceste eforturi se transformă în împliniri.
În toți acești ani am câștigat pe multe planuri: am devenit independentă financiar ceea ce este cel mai bun lucru, m-am descoperit pe mine ca femeie și nu am niciun regret ca am ales acest drum în afara faptului că nu am ales să fac asta mai devreme 😊. Videochatul nu înseamnă nuditate și sex, videochatul nu este "porn" și doar atat, videochatul înseamnă în primul rând inteligență. Lourdes este studioul pe care l-aș recomanda celei mai dragi prietene, din toată inima, pentru că știu că este drumul către performanță.

Condiții pentru Angajări Videochat la Lourdes Studio Videochat București

  • Cunoașterea limbii engleze - este un aspect foarte important, deoarece toți clienții noștri sunt internaționali
  • Seriozitate - noi îți oferim oportunități și toată încrederea, iar singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să profiți de aceste oportunități, demonstrându-ne că ești o persoană serioasă, care se ține de program și de treabă.
  • Aspect îngrijit - pentru că modelele de videochat câștigă prin imaginea lor rafinată, ne dorim ca tu să fii mereu aranjată, pentru a-ți menține reputația.

Fă parte din familia Lourdes!

Alege să lucrezi cu studioul nostru de videochat în București și vei avea parte de o viață mai frumoasă și mai luxoasă decât ți-ai putut imagina! Oportunități nelimitate, câștiguri incredibil de mari, popularitate și învățarea tuturor trucurilor feminine… iar acestea sunt doar câteva din avantajele pe care le-ai avea dacă alegi să lucrezi cu noi. Te invităm să descoperi restul beneficiilor în cadrul unui interviu și să descoperi studiourile Lourdes. Așa că hai să ne auzim chiar acum și să începem colaborarea!


ÎNCEPE O VIAȚĂ NOUĂ!